Vertaalbureau Fasttranslator in Houston

Op ons bijkantoor in Houston werkt een ervaren team projectmanagers dat u met al uw vertaalnoden en -wensen helpt.

Van een professionele vertaling van veiligheidsinformatiebladen van het Engels naar het Spaans tot de vertaling van complexe juridische teksten van het Chinees naar het Engels - wij vertalen documenten binnen elk vakgebied van en naar 150 talen.

Onze vertalers zijn professionele moedertaalsprekers met kennis over verschillende vakgebieden. In Houston zijn we gespecialiseerd in technische teksten voor de olie- en gasindustrie.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Energie en ruimtevaart zijn lucratieve economische sectoren in Houston

Het economische succes van de metropool Houston is grotendeels te danken aan de energiesector. Het is ook één van de belangrijke onderzoekscentra op het gebied van staalproductie, elektronica en werktuigbouwkunde. Het Lyndon B. Johnson Space Center van NASA is tevens gevestigd in Houston.

Professionele vertalingen die bijdragen aan uw zakelijke successen

Onze vertaalbureau is een vooraanstaande internationaal opererende dienstenaanbieder. Elke dag opnieuw doen onze projectmanagers in onze kantoren in de Verenigde Staten beroep op ons netwerk van meer dan 4.200 vertalers. Wij benutten ook het verschil in tijdzones ten volle, daarom kunnen wij uw vertalingen zo snel leveren. Hierdoor kan uw vertaling in een dag klaar zijn.

Maar snelheid is niet alles. Complexe projecten vergen vaak heel veel voorbereiding en opvolging. Om consistentie te garanderen voor volgende projecten maken onze terminologen gebruik van aangepaste vertaalgeheugens. Dit leidt tot een vlotter vertaalproces. U ontvangt tevens een korting voor interne herhalingen.

Consistente vertalingen versterken uw zakelijke identiteit en komen de integriteit van uw merk ten goede. Onze projectmanagers hebben jaren ervaring en beantwoorden u vragen graag, zowel voor als tijdens het vertaalproces.

Professionele lidmaatschappen

Ons vertaalbureau werd opgericht in 2000 en heeft een bewezen staat van dienst. Wij zijn lid van deze professionele organisaties.

ATA logo

Wij zijn lid van de ATA, de Amerikaanse Vereniging voor Vertalers - een brancheorganisatie voor vertaalbureaus.

EUATC en VViN logo

Indien uw vertaling bestemd is voor de Europese markt werken wij volgens de EUATC-normen.

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz.

DIN EN CERTCO LOGO

Het Europese dochterbedrijf is een DIN CERTCO-gecertificeerd bedrijf, gezien onze ruime ervaring op het gebied van vertalingen voor de biowetenschap.

Privacy

Meer informatie over ons privacybeleid, onze algemene voorwaarden en andere gegevens is beschikbaar onder het kopje “About Us” op onze website.

2016-10-14T09:23:10.0512593Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.