Professioneel vertaalbureau in Chicago

Regusgebouw in Chicago

U vindt ons vertaalbureau in het Regusgebouw in Chicago.

Op ons kantoor in Chicago werkt een ervaren team projectmanagers dat u met al uw vertaalnoden en -wensen helpt. Van een professionele vertaling van een handboek voor medewerkers van het Engels naar het Spaans tot de vertaling van complexe juridische teksten van het Chinees naar het Engels - wij vertalen documenten binnen elk vakgebied van en naar 150 talen. Bij ons kunt u ook terecht voor beëdigde vertalingen van officiële documenten zoals geboorteakten, huwelijksakten en rijbewijzen.

Professionele lidmaatschappen

Ons vertaalbureau werd opgericht in 2001 en heeft een bewezen staat van dienst. Wij zijn lid van deze professionele organisaties.

Logo ATA, de Amerikaanse Vereniging voor Vertalers

Wij zijn lid van de ATA, de Amerikaanse Vereniging voor Vertalers - een brancheorganisatie voor vertaalbureaus.

EUATC logo

Indien uw vertaling bestemd is voor de Europese markt werken wij volgens de EUATC-normen.

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz.

Logo van DIN CERTO

Het Europese dochterbedrijf is een DIN CERTCO-gecertificeerd bedrijf, gezien onze ruime ervaring op het gebied van vertalingen voor de biowetenschap.

Volledige contactgegevens Chicago

Professionele vertalingen dragen bij aan uw zakelijke successen!

Onze vertaalbureau is een vooraanstaande internationaal opererende dienstenaanbieder. Elke dag opnieuw doen onze projectmanagers in onze 3 kantoren in de Verenigde Staten beroep op ons netwerk van meer dan 4.200 vertalers. Wij benutten ook het verschil in tijdzones ten volle, daarom kunnen wij uw vertalingen zo snel leveren. Hierdoor kan uw vertaling al in een dag klaar zijn.

Maar snelheid is niet alles. Complexe projecten vergen vaak heel veel of voorbereiding en opvolging. Om consistentie te garanderen voor volgende projecten maken onze terminologen gebruik van aangepaste vertaalgeheugens. Dit leidt tot een vlotter vertaalproces. U ontvangt tevens een korting voor interne herhalingen. Consistente vertalingen versterken uw zakelijke identiteit en komen de integriteit van uw merk ten goede.

Privacy

Meer informatie over ons privacybeleid, onze algemene voorwaarden en andere gegevens is beschikbaar onder het kopje “About Us” op onze website.

2016-10-14T09:21:18.1900743Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.