Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Wij zijn gespecialiseerd in professionele vertalingen van wetenschappelijke studies

Wetenschappelijke studies dienen om de wetenschap vooruit te helpen en te verrijken met nieuwe ontdekkingen in verschillende vakgebieden. Maar, als een onderzoek niet goed en nauwkeurig vertaald wordt, kan dat tot aanzienlijke problemen leiden.

Wetenschappelijke studies vertalen is geen simpele opdracht, aangezien de tekst niet alleen natuurlijk moet klinken in de doeltaal, maar de vertaling ook volledig accuraat moet zijn. Vlotte taal en gespecialiseerde wetenschappelijke termen vormen een belangrijk onderdeel van wetenschappelijk onderzoek. Daarom moet de vertaler van de tekst kennis hebben over het onderwerp.

Getalenteerde moedertaalsprekers die ook kennis hebben over wetenschappelijke onderwerpen kunnen studies professioneel en nauwkeurig vertalen.

Nauwkeurige vertalingen garanderen dat uw onderzoek begrepen wordt

De taal van de vertaling moet van een hoog niveau zijn en grotendeels overeenkomen met de verwoording van het origineel. Vertalers van wetenschappelijke studies zijn niet al te vrij in hun woordkeuze, omdat de formulering van wetenschappelijke kennis de basis vormt van het onderzoek. De vertaalde tekst mag ook niet afwijken van het origineel.

Om uw onderzoek te publiceren, moet u er zeker van zijn dat de vertaling nauwkeurig uitgevoerd wordt door een professional. Onze projectmanagers kiezen zorgvuldig de juiste vertaler voor uw project uit meer dan 4.200 moedertaalsprekers met vakkennis en een waaier aan talencombinaties.

Contacteer ons telefonisch of via e-mail voor een vrijblijvende offerte voor de vertaling van uw onderzoek.

2019-12-16T07:49:22.4392968Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.