Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Fasttranslator in Thousand Oaks, California

Fasttranslator heeft bijkantoren in de Verenigde Staten, Europa en Canada. Onze vertalers bevinden zich in verschillende landen en tijdzones. Hierdoor kunnen wij 24/7 vertalingen aanbieden. Bent u op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau in Thousand Oaks? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De stad Thousand Oaks is gelegen in Zuid-Californië tussen de Santa Monica Mountains en de Stille Oceaan en is zeer aantrekkelijk omwille van de hoge levenskwaliteit en het feit dat het niet ver van Los Angeles is gelegen.

Moedertaalsprekers voor de beste resultaten

Wij bieden vertalingen van de beste kwaliteit aan. Onze 4.200 opgeleide moedertaalsprekers vertalen van en naar meer dan 150 talen. Zo kunt u met al uw internationale communicatiebehoeften bij ons terecht. U hoeft hiervoor natuurlijk niet naar de Verenigde Staten te gaan. Conctacteer een van onze bureaus in België!

Om een accurate vertaling te kunnen leveren, moet de vertaler niet alleen moedertaalspreker van de doeltaal zijn. De vertaler moet ook ervaring hebben in het desbetreffende vakgebied. Enkel iemand met relevante kennis over het onderwerp van de brontekst - bijvoorbeeld geneeskunde, recht, technologie, marketing, etc. - kan zeer technische of complexe teksten accuraat vertalen.

2019-12-23T08:03:00.7165322Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.