Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Fasttranslator in New York

Bent u op zoek naar een vertaalbureau dat uw documenten snel en uiterst zorgvuldig vertaalt? Bevatten uw teksten technische terminologie of hebben ze betrekking op een specifiek vakgebied? Dan is ons vertaalbureau in New York de juiste keuze voor u?

Moedertaalsprekers met relevante vakinhoudelijke kennis

Wij werken uitsluitend samen met opgeleide moedertaalsprekers die in minstens één vakgebied zijn gespecialiseerd. Zo kunnen wij u professionele vertalingen binnen elk vakgebied aanbieden. Deze omvatten onder andere: geneeskunde, recht, marketing, technologie en tal van andere sectoren. Zij zijn vertrouwd met het vakjargon in de bron- en doeltaal en zetten de inhoud van uw tekst nauwkeurig om.

Vragen over ons dienstenaanbod?

Onze projectmanagers hebben jaren ervaring en beantwoorden uw vragen graag, zowel voor als tijdens het vertaalproces. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen hebt over de andere diensten die wij aanbieden, zoals tolkdiensten, taaltechnologie en terminologiebeheer.

2016-10-18T07:44:01.5477291Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.