Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van het Engels naar het Indonesisch - snel en nauwkeurig!

Foto van Norman

Contacteer ons voor uw vertaling van of naar het Indonesisch!

Volgens vele economen heeft Indonesië met zijn jonge bevolking van meer dan 200 miljoen mensen en belangrijke natuurlijke grondstoffen het potentieel om na China en India het volgende Aziatische land te worden dat groeipercentages van meer dan 5% behaalt.

Indonesië heeft deze verwachtingen nog niet kunnen inlossen, maar dit kan in de nabije toekomst nog veranderen aangezien het aantal internationale investeerders blijft toenemen. Vele wereldwijde bedrijven zijn actief in Indonesië, vooral in de grondstoffensector. De handel in gas en tropisch hout trekt ook buitenlandse bedrijven aan.

De inzet van professionele vertalers speelt een belangrijke rol in deze zakelijke successen. Sommige hogere kaderleden in Indonesië spreken Engels, maar zakelijke contracten en officiële documenten moeten wel nog altijd naar het Indonesisch worden vertaald.

In officiële correspondentie gebruiken Indonesiërs het Latijnse alfabet dat met enkele speciale karakters werd aangevuld. In tegenstelling tot Europese talen worden er geen lidwoorden gebruikt in het Indonesisch en worden woorden ook niet vervoegd. Dit is een gemeenschappelijk kenmerk van vele Aziatische talen.

Bijgevolg moeten vertalers die van het Engels naar het Indonesisch vertalen (of omgekeerd) zeer creatief en ervaren zijn om de inhoud van een tekst accuraat te kunnen omzetten naar een taal die een volledig andere structuur heeft. Onze vertalers zijn ook vertrouwd met de bijzonderheden en nuances van de Indonesische taal.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor professionele vertalingen van het Engels naar het Indonesisch (of omgekeerd). Deze vertalingen worden nauwkeurig en snel verzorgd door moedertaalsprekers van de doeltaal. Overtuig uw klanten en partners en vermijd taalkundige blunders!

Bij ons kunt u ook terecht voor beëdigde vertalingen van officiële documenten zoals geboorteakten, huwelijksakten, rijbewijzen, belastingdocumenten en diploma's.

Voorbeelden van internationale projecten in Indonesië

Freeport-McMoRan is een Amerikaans bedrijf dat de grootste goudmijn ter wereld in de provincie Papua exploiteert. Chevron is de grootste investeerder in de energiesector van de regio. Een groot deel van de middelgrote en kleine buitenlandse ondernemingen in het land zijn van Australische bedrijven. Samen met Nieuw-Zeeland is Australië het dichtstbijzijnde buurland van Indonesië. Als gevolg hebben beide landen nauwe handelsrelaties.

Deze projecten zouden niet mogelijk zijn geweest zonder vertalers. De vertaalindustrie levert een belangrijke bijdrage aan de welvaart van het land.

Bij ons kunt u terecht voor vertalingen naar het Engels voor Indonesië, alsook van en naar vrijwel alle talen. Neem contact met ons op. Wij bezorgen u dan een gratis en vrijblijvende offerte voor uw project. We kijken er alvast naar uit om met u samen te werken!

2019-11-18T12:21:23.5030951Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.