Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

ONZE TOLKDIENSTEN

Tolkendiensten, tolkbureau

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bij meetings tussen verschillende nationaliteiten is er vaak een vertaling ter plekke nodig. Wij bieden uitstekende tolkdiensten aan om uw noden te vervullen. Ons vertaalbureau is de trotse eigenaar van een eigen tolkdienst, die in verschillende taalcombinaties ervaren tolken inschakelt voor conventies, meetings, rechtszaken en huwelijken. We zullen altijd de tolk inschakelen die het meest geschikt is voor uw gelegenheid. In uw naam treffen wij de nodige regelingen om ervoor te zorgen dat u een succesvolle tolksessie krijgt.

Hoeveel kost een tolk?

Onze tolkdiensten worden per uur aangerekend. Dat uurtarief hangt van verschillende dingen af, zoals de duur van de opdracht, de talencombinatie, het onderwerp en de reisafstand die de tolk moet afleggen. De prijs hangt daarnaast ook af van de apparatuur die u nodig heeft, zoals een tolkcabine, microfoons of ander materiaal. Onze projectmanagers bezorgen u graag een offerte. Stuur een mail naar email of bel ons.

2018-04-16T09:05:10.4808949Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.