Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Direct een tolk nodig
Trouwring Turks

Uitdaging: Een koppel wil onmiddellijk trouwen. De ene helft van het koppel spreekt geen Nederlands, maar wel Turks. Wat nu? De ambtenaar heeft direct een tolk nodig en belt Snelvertaler. We geven u het nummer alvast mee: 03/547 01 70. Wij zorgen voor de tolk en een gelukkig bruidspaar.

Gespecialiseerde tolken

Onze tolkendienst krijgt een tolkaanvraag meestal een week van tevoren binnen. Dat stelt ons in staat om zorgvuldig naar de juiste tolk voor de opdracht te zoeken. Vaak zijn er praktische zaken die spelen, een tolk moet immers fysiek ergens aanwezig zijn. Soms hebben de aanvragers ook inhoudelijke wensen: zo moet de tolk vertrouwd zijn met het onderwerp. Snelvertaler werkt in heel Europa met tolken die gespecialiseerd zijn in verschillende domeinen. Wilt u dus een topwielrenner aan een contract helpen maar uw Kazachstaans is niet geweldig, dan kunt u bij ons terecht voor een onderlegde tolk.

Meer weten?

Een lang en gelukkig leven kunnen wij u niet garanderen. Wel dat wij snel de juiste tolk voor uw opdracht vinden. Meer weten? Bel 03/547 01 70.

2019-12-16T07:39:51.0271613Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.