Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Technische vertalingen

Technische vertalingen, onze expertise. Van mechanica tot IT.

Vertaalbureau Snelvertaler is al jarenlang toonaangevend op het gebied van technische vertalingen. Of het nu om een handboek gaat, een gebruiksaanwijzing, een handleiding of een technisch onderzoeksrapport, wij doen dit voor u! Onze technische vertalers zijn uitsluitend native speakers die technisch onderlegd zijn. Zo kunnen wij u garanderen dat uw vertaalde documenten van een superieure kwaliteit zijn.

De prijs van een technische vertaling

Ons vertaalbureau hanteert eerlijke scherpe tarieven. Dankzij ons vaste vertalersbestand, onze goede banden met de vertalers en onze marktkennis, kunnen wij u te allen tijde een degelijke prijs bieden, vaak lager dan bij andere vertaalbureaus.

Voorbeelden van technisch vertaalwerk

Als u de diepte in wil: op de pagina technische vakgebieden leest u meer over het type documenten dat wij vaak vertalen. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld veiligheidsfiches, signaaltechnologie, technische handleidingen en bijvoorbeeld websitevertalingen en een voorbeeldproject over een vertaling voor de logistieke sectorover robotisering.

Snelheid en kwaliteit

Als u een beroep op ons doet, dan leveren wij snel uw vertaling. Onze vertalers werken namelijk ook 's avonds en in het weekend. Bovendien zetten wij voor uw technische vertaling uitsluitend native speakers aan het werk, met jarenlange ervaring als professioneel technisch vertaler.

Vraag nu een gratis offerte voor uw vertaling

Voor meer informatie over ons vertaalbureau, onze specialisaties en onze werkwijze verwijzen wij u naar de verschillende pagina's op onze website. Daar leest u bijvoorbeeld hoe u een beëdigde vertaling kunt aanvragen, en welke andere talen wij aanbieden.

Bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook!

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.