Technische vertalingen

Technisch vertaalbureau Snelvertaler

Technische vertalingen, onze expertise. Van mechanica tot IT.

Vertaalbureau Snelvertaler is al jarenlang toonaangevend op het gebied van technische vertalingen. Of het nu om een handboek gaat, een gebruiksaanwijzing, een handleiding of een technisch onderzoeksrapport, wij doen dit voor u! Onze technische vertalers zijn uitsluitend native speakers die technisch onderlegd zijn. Zo kunnen wij u garanderen dat uw vertaalde documenten van een superieure kwaliteit zijn.

De prijs van een technische vertaling

Ons vertaalbureau hanteert eerlijke scherpe tarieven. Dankzij ons vaste vertalersbestand, onze goede banden met de vertalers en onze marktkennis, kunnen wij u ten allen tijde een degelijke prijs bieden, vaak lager dan bij andere vertaalbureaus.

Snelheid en kwaliteit

Als u een beroep op ons doet, dan leveren wij snel uw vertaling. Onze vertalers werken namelijk ook 's avonds en in het weekend. Bovendien zetten wij voor uw technische vertaling uitsluitend native speakers aan het werk, met jarenlange ervaring als professioneel technisch vertaler.

Vraag nu een gratis offerte voor uw vertaling

Voor meer informatie over ons vertaalbureau, onze specialisaties en onze werkwijze verwijzen wij u naar de verschillende pagina's op onze website. Daar leest u bijvoorbeeld hoe u een beëdigde vertaling kunt aanvragen, en welke andere talen wij aanbieden.

Bellen of langskomen, mits afspraak, kan natuurlijk ook!

2016-07-11T13:29:15.8052167Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 53 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.