Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen van gebruiksaanwijzingen, handleidingen en werkinstructies

Wij zijn gespecialiseerd in de vertaling van gebruiksaanwijzingen, handleidingen en werkinstructies. Wij werken exclusief met moedertaalsprekers die in het land van de doeltaal wonen en een technische opleiding of vakkennis bezitten. U kunt er zeker van zijn dat uw vertaling van hoge kwaliteit zal zijn en geschreven is in de gepaste doeltaal.

Wij zorgen ervoor dat uw gebruiksaanwijzingen gemakkelijk te verstaan zijn en naadloos uit te voeren zijn in het doelland. We hebben al vertalingen geleverd aan tal van verschillende sectoren, waaronder:

Hoe vraagt u de vertaling van een handleiding, handboek of werkinstructie aan?

Met het offerteformulier kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen voor een technische vertaling:

Stap 1: Vermeld de originele taal van de tekst en selecteer de gewenste doeltaal.

Stap 2: Vul uw naam, e-mailadres en andere contactgegevens in.

Stap 3: Selecteer het bestand dat u wilt laten vertalen op uw harde schijf.

Stap 4: Klik op "Voltooien" om uw bestand naar één van onze projectmanagers te sturen. Uw gegevens worden enkel gebruikt om uw offerte voor te bereiden en worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Indien u dat wenst, stellen we graag een vertrouwelijkheidovereenkomst op.

U zult de offerte snel ontvangen. Als u meerdere bestanden wil laten vertalen, zip ze dan samen en stuur ze ons als een zip-bestand of stuur de teksten rechtstreeks naar ons via e-mail.

Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.