Technische vertalingen

Technisch vertaalbureau Snelvertaler

Technische vertalingen, onze expertise. Alles tussen mechanica en IT

Vertaalbureau Snelvertaler is al jarenlang toonaangevend op het gebied van technische vertalingen. Of u nou een handboek, instructieboek, technische handleiding, gebruiksaanwijzing of technisch onderzoeksrapport te vertalen heeft, wij verzorgen dit voor u! Onze technische vertalers zijn uitsluitend moedertaalsprekende technisch specialisten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw documenten vertaald worden op het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau.

De prijs van een technische vertaling

Ons vertaalbureau hanteert scherpe tarieven. U vindt de prijzen in het menu. Als u de brontaal van uw document kiest, dan verschijnen vanzelf de kosten voor het vertalen naar de diverse talen. Vanwege ons vaste vertalerbestand, onze goede banden met de vertalers en onze marktkennis, bieden wij u te allen tijde een scherpe prijs, vaak behoorlijk lager dan bij andere vertaalbureaus.

Snelheid en kwaliteit

Als u ons inschakelt voor uw technische vertaling dan heeft u de tekst snel in huis. Onze vertalers werken namelijk ook 's avonds en in het weekend. Bovendien schakelen wij voor uw technische vertaling uitsluitend moedertaalsprekers in, met jarenlange ervaring als professioneel technisch vertaler.

Vraag nu een gratis offerte aan voor uw vertaling

Voor meer informatie over ons vertaalbureau, onze specialismen en onze werkwijze verwijzen wij u naar de verschillende pagina's op onze website. Daar leest u bijvoorbeeld hoe u een beëdigde vertaling kunt aanvragen, en welke andere talen wij aanbieden

2016-10-05T08:31:34.1319048Z

Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 53 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.