Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Technische vertalingen naar het Duits

In goede handen bij vertaalbureau Schnellübersetzer

Vertaalbureau Snelvertaler in Wenen is gespecialiseerd in het vertalen van technische teksten. Voor dit type vertalingen zetten wij uitsluitend ervaren en gekwalificeerde native speakers in. Onze technische vertalers hebben reeds gewerkt als ingenieur, technicus en bijvoorbeeld programmeur, waardoor zij kunnen bogen op een brede technische vakkennis die onmisbaar is voor het maken van onberispelijke technische vertalingen.

Wij leveren uw vertalingen binnen de snelst mogelijke termijn en tegen competitieve tarieven. Onze projectmanagers waken daarbij over een perfect verloop van de opdracht. Voor vragen kunt u altijd bij hen terecht.

Graag zien wij uw offerteaanvraag via e-mail of via ons offerteformulier tegemoet. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. Ook staan wij u graag telefonisch te woord, op het nummer +43 1 939 20 16. Maar u kunt voor een technische vertaling naar het Duits ook gewoon onze vertaalbureaus in België bellen.

2019-12-16T08:30:37.6977613Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.