Technische vertalingen naar het Duits

In goede handen bij vertaalbureau Schnellübersetzer

Vertaalbureau Snelvertaler in Wenen is gespecialiseerd in het vertalen van technische teksten. Voor dit type vertalingen zetten wij uitsluitend ervaren en gekwalificeerde native speakers in. Onze technische vertalers hebben reeds gewerkt als ingenieur, technicus en bijvoorbeeld programmeur, waardoor zij kunnen bogen op een brede technische vakkennis die onmisbaar is voor het maken van onberispelijke technische vertalingen.

Wij leveren uw vertalingen binnen de snelst mogelijke termijn en tegen competitieve tarieven. Onze projectmanagers waken daarbij over een perfect verloop van de opdracht. Voor vragen kunt u altijd bij hen terecht.

Graag zien wij uw offerteaanvraag via e-mail of via ons offerteformulier tegemoet. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. Ook staan wij u graag telefonisch te woord, op het nummer + 43 1 939 20 16 . Maar u kunt voor een technische vertaling naar het Duits ook gewoon onze vertaalbureaus in België bellen.

2016-07-11T13:27:31.5877960Z

Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.