Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Technisch vertaalwerk snel geleverd

Snelvertaler verzorgt uw technische documenten

Mail uw technische documenten voor een prijsofferte.

Snel de juiste vertaling van een technische tekst? Dan bent u bij het Amsterdamse vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres.

Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in een bepaald onderwerp en zijn bovendien gediplomeerd vertaler. In ons kantoor in centrum Amsterdam zitten ervaren medewerkers klaar om een offerte op te maken voor u. Contacteer hen op +31 20 369 7412

U kunt ons ook uw document mailen: E-mail. Wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een offerte. Architectenplannen, handleidingen, softwarevertalingen, veiligheidsvoorschriften, elektrotechnische schema’s enz. Er is geen onderwerp waarmee onze vertalers niet vertrouwd zijn.

Ruime ervaring in technische vertalingen

Vertaalbureau Snelvertaler beschikt inmiddels over een groot klantenbestand waardoor wij ruime ervaring hebben opgedaan in het vertalen van alle soorten technische teksten.

Aangezien dit zo’n breed terrein is, hebben wij onze vertalers ingedeeld in teams die gespecialiseerd zijn in, onder andere, volgende deelgebieden:

Jaarlijks vertalen wij in al deze domeinen miljoenen woorden. Kunnen wij u ook van dienst zijn? Bel dan of mail naar E-mail. Dan bezorgen wij u zo snel mogelijk een competitieve offerte.

2019-12-16T09:50:28.2156569Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.