Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Talenoverzicht

Contacteer een van onze project managers voor een vrijblijvende offerte voor uw talencombinatie.

U kunt bij ons terecht voor vertalingen naar alle talen. Voor elke talencombinatie hebben wij een vertaler. In sommige gevallen moet er via een tussentaal vertaald worden. Als u bijvoorbeeld een tekst van het Japans naar het IJslands wil laten vertalen, dan wordt dit eerst via het Engels gedaan. Simpelweg omdat er geen vertalers zijn die beide talen beheersen.

Prijzen

In het hoofdmenu vindt u een overzicht van de meest gevraagde talencombinaties. Als u uw gevraagde taal of talencombinatie niet vindt, neem dan toch even contact op met ons. Meestal hebben wij in ons netwerk tóch iemand beschikbaar voor de gevraagde taal.

Tip: voor vertalingen naar het Nederlands is het soms veel goedkoper om een andere doeltaal te kiezen als u die taal ook beheerst. Vertalen van het Chinees of Japans naar het Nederlands bijvoorbeeld kan vrij duur zijn als het om veel tekst gaat. Het vertalen van dezelfde tekst naar het Engels of Duits kan de helft goedkoper zijn, omdat er nu eenmaal meer vertalers zijn met deze talencombinatie.

De ‘grote’ talen

In het menu vindt u meer informatie over de talen waarmee wij de meeste ervaring hebben (tientallen miljoenen manueel vertaalde woorden).

Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.