Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Taalidentificatie

Als u de taal van uw geschreven of gesproken document te weten wilt komen, doe dan een beroep op onze taalidentificatieservice. Voor een klein bedrag wordt uw tekst of audiobestand voorgelegd aan ons wereldwijd netwerk van meer dan 4.200 vertalers en tolken.

Geschreven tekst

Stuur onze Projectmanager Taalidentificatie de geschreven tekst via e-mail om de taal te identificeren. Dat kan u doen door hem in te scannen of door er een scherpe foto van te maken. Wij leggen de tekst voor aan onze vertalers en bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Gesproken tekst

Daarnaast helpen wij u ook graag verder om gesproken taal te identificeren. Dat kunt u doen door een geluidsopname van de gesproken tekst per mail te bezorgen aan onze afdeling Taalidentificatie.

Voorbeeld geschreven tekst.

Contacteer ons voor meer informatie!

Feitelijke identificatie van de gesproken of geschreven taal

Doorgaans ontvangt u binnen een uur een antwoord van de projectmanager. Als er aanvullende informatie beschikbaar is, bijvoorbeeld over het soort dialect of de regio, dan bezorgen wij die u. Voorts ontvangt u een offerte voor vertaling van de tekst naar het Engels, Nederlands of om het even welke andere taal waarin u de tekst wilt laten vertalen.

Vertrouwelijkheid

U mag erop rekenen dat er confidentieel wordt omgesprongen met uw document(en). Onze vertalers en tolken zijn gebonden aan geheimhouding. Daarnaast wordt het beeld- of geluidsfragment binnen twee dagen na identificatie vernietigd. Als u de gesproken of geschreven tekst wilt laten vertalen, wordt de vertaling in een beveiligde database opgeslagen tot de factuur voldaan is.

2017-01-03T11:41:22.0647070Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.