Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalgeheugensystemen

Door een vertaalgeheugen op te stellen, garanderen wij dat uw vertalingen consistent zijn en dat ze efficiënt uitgevoerd worden op het gebied van tijd en prijs. Hoewel vertaalgeheugens in ons bezit blijven, zult u er toegang tot hebben voor toekomstige vertalingen.

Vertaalgeheugensystemen zijn databanken die de vertaling opslaan, niet alleen specifieke termen, maar ook tekstsegmenten zoals paragrafen, volledige zinnen en zinsdelen. Ze worden voornamelijk gebruikt bij technische vertalingen, waaronder DTP, maar ook bij de lokalisatie van websites en software.

Onze vertaaldiensten maken efficiënt gebruik van de nieuwste vertaalgeheugensystemen. Zo garanderen we dat uw toekomstige vertalingen consistent en kostenefficiënt zullen zijn. Door gebruik te maken van vertaalgeheugensystemen, verminderen we de tijd die nodig is, wat een positieve invloed heeft op de prijs. Als het document veel herhalingen bevat, krijgt u een korting aangeboden.

Onze terminologen zijn ervaren in het aanmaken en gebruiken, analyseren en onderhouden van vertaalgeheugens.

Hebt u vragen over onze vertaalgeheugensystemen?

Onze vriendelijke projectmanagers beantwoorden al uw vragen. Stuur ons een e-mail of contacteer ons telefonisch.

2020-05-06T13:30:27.8983885Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.