Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen van en naar het Zwitserduits

Meer in Zwitserland

Wij vertalen uw documenten naar het Duits en het Zwitserduits. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Zwitserduits wordt door ongeveer 90% van de Duitstalige bevolking in Zwitserland gesproken. De taal is een verzameling van dialecten en is moeilijk om te verstaan door sprekers van het Duits uit andere regio's.

Vertalingen van en naar het Zwitserduits moeten worden verzorgd door professionele moedertaalsprekers uit de regio die vertrouwd zijn met de taal en de cultuur.

Zij moeten bijvoorbeeld weten dat “Anke” niet alleen een meisjesnaam is, maar ook “boter” betekent in het Schwitzerdütsch.

Wij werken samen met opgeleide taalspecialisten die teksten binnen verschillende sectoren en vakgebieden vertalen. Wij hebben een groot netwerk van vertalers die in tal van vakgebieden zijn gespecialiseerd. Zij vertalen uw juridische, medische, culinaire of zakelijke teksten met uiterste precisie en houden tevens rekening met de sectorspecifieke terminologie.

Snel en nauwkeurig

Ons efficiënte projectbeheer garandeert een vlot en snel vertaalproces. Zowel onze vertalers als onze projectmanagers werken met de laatste nieuwe technologie. Bovendien halen wij ook voordeel uit de verschillende tijdzones van onze vertalers. Onze vertalers bevinden zich overal ter wereld en kunnen uw vertalingen soms al de volgende dag leveren. Daarom zijn spoedvertalingen geen enkel probleem voor ons.

Wij kiezen voor elk project de juiste vertaler.

Ondersteuning tijdens het volledige proces

Officiële documenten zoals geboorteakten of scheidingsakten moeten niet alleen worden vertaald, maar ook beëdigd en gelegaliseerd worden. Deze vertalingen moeten door een beëdigd vertaler ingeschreven bij de rechtbank van eerste aanleg worden vertaald en nadien door diezelfde rechtbank worden gelegaliseerd.

Wij bieden ook andere diensten aan, zoals terminologiebeheer, desktoppublishing en zetwerk in vreemde talen en taaltechnologie.

Onze terminologen slaan uw vertaling op in een databank, een vertaalgeheugen genoemd. Zo worden de termen in al uw toekomstige projecten consistent vertaald. Taaltechnologie verwijst naar de technische voorbereiding van complexe bestandstypes, zoals InDesign, Adobe FrameMaker, XML/HTML, PDF en Excel. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat de vertaling perfect overeenstemt met de lay-out van uw brontekst.

Ontdek onze uitgebreide dienstenaanbod en stuur ons een mailtje of gebruik het offerteformulier op de pagina. Wij bezorgen u snel een vrijblijvende offerte.

2019-11-18T11:41:48.6456563Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.