Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen naar het Sranantongo

Vlag van Suriname in buttonvorm

Mail ons vandaag nog.

Ons vertaalbureau werkt met een uitgebreid bestand van freelance vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Daarom staan we garant voor snelle en kwalitatief hoogstaande vertalingen naar eender welke taal.

Dit geldt niet alleen voor vertalingen naar de meest gangbare talen, maar ook voor zeldzamere talen zoals Chinees, Japans, Arabisch en het Sranantongo.

Uw vertaling naar het Sranantongo is bij ons in goede handen. Vraag ons vrijblijvend een offerte en mail ons uw tekst. Nadat een projectmanager de tekst heeft bekeken, ontvangt u zo snel mogelijk een offerte.

De vertalingen naar het Sranantongo worden gemaakt door native vertalers met een Surinaamse achtergrond en worden goed nagekeken voor u ze ontvangt. U kunt er dan ook direct mee aan de slag. Wij garanderen u een professionele vertaling!

Achtergrondinformatie over het Sranantongo

Sranantongo is de meest gesproken taal in Suriname. Oorspronkelijk is het de taal van de Creoolse bevolkingsgroep die er woont. Hoewel op Surinaamse scholen het Nederlands wordt gedoceerd als officiële taal, is het Sranantongo wel de contact- en gemeenschapstaal. Het is de meest gesproken taal en ook op papier wordt het Sranantongo steeds vaker gebruikt. Rond 1985 is er voor het eerst een officiële spelling van het Sranantongo uitgebracht, waardoor de taal een steeds grotere rol ging spelen in de Surinaamse gemeenschap. Recent werd zelfs een boek van Nijntje vertaald naar het Sranantongo!

Vaak wordt het Sranantongo verward met het Papiamento. Dit geheel ten onrechte, omdat het twee totaal verschillende talen zijn. Sranantongo is namelijk de taal van Suriname, Papiamento is de taal van Curaçao.

Ook ontstaat er soms verwarring over de verschillende talen van Suriname. Het Nederlands is de officiële taal en wordt ook onderwezen op school. Het Sranantongo is de meest gesproken taal en wordt steeds vaker als geschreven taal gebruikt, zeker sinds de komst van de officiële spelling.

Ons vertaalbureau voor Sranantongo

U kunt bij ons terecht voor vertalingen naar het Sranantongo op alle vakgebieden. Naast medisch, financieel, technisch en commercieel vertaalwerk leveren wij ook gelegaliseerde vertalingen, beëdigde tolken en apostilles voor vertalingen die door buitenlandse instellingen erkend moeten worden.

Wij verzorgen niet alleen de combinatie Nederlands -Sranantongo en vice versa, maar ook vertalingen Engels-Sranantono en omgekeerd.

Vraag meteen een gratis offerte!

Onze professionele vertalers zitten klaar om uw tekst onder de loepen te nemen. Aangezien onze freelance vertalers vaak ook in het weekend en 's avonds werken is een snelle levering gegarandeerd. Bovendien zijn wij heel duidelijk over de deadline en de prijs: u hoort meteen wat de vertaling kost en wanneer ze klaar is.

2020-01-17T14:04:45.6949438Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.