Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Supersnel vertalen

Uw vertaling kan veel sneller klaar zijn als u beroep doet op ons vertaalbureau. Snelle levering is altijd gegarandeerd. Wij werken met een wereldwijd netwerk van vertalers die aan uw vertaling kunnen werken als het bij ons nacht is. Aangezien onze vertalers in het land wonen waar de doeltaal wordt gesproken, krijgt u ook een zeer kwalitatieve vertaling.

Snelle en correcte vertalingen. Wij verzorgen graag uw spoedvertalingen

Mail ons voor een snelle prijsofferte.

Soms is er nog grotere dringendheid. U heeft bijvoorbeeld een persbericht geschreven dat binnen de drie uur vertaald moet worden voor de persdienst. In zo’n geval kunnen wij uw vertaling op zeer korte termijn inplannen. Dat betekent dat onze vertalers al het andere werk opzijschuiven en onmiddellijk aan uw vertaling beginnen. Wij doen er dan alles aan om u de vertaling zo snel mogelijk te bezorgen. Daarvoor beschikken wij over dubbele internetverbindingen om ervoor te zorgen dat eventuele technische problemen geen roet in het eten gooien.

Grote projecten met ‘onmogelijke’ deadlines

Indien het gaat om een grote hoeveelheid tekst met een korte deadline (bvb. 400 pagina’s in vier dagen), dan kunt u ook bij ons terecht. Wij verdelen dan de tekst onder meerdere vertalers. Op die manier hebben wij reeds vertaalprojecten, tot grote tevredenheid van onze klanten, volbracht binnen deadlines die door andere vertaalbureaus als onmogelijk werden bestempeld.

Heeft u een vertaling snel nodig, bel ons dan nog vandaag op het nummer 03/547 01 70 en ontvang een vrijblijvende prijsofferte binnen het uur.

2020-04-30T10:56:52.9150525Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.