Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Spaans

Vertaalbureau Snelvertaler heeft een grote Spaanse afdeling met meer dan 400 vertalers in Spanje en Zuid-Amerika. Per jaar worden door ons meer dan 12 miljoen woorden vertaald naar het Spaans.

Maar ook voor vertalingen Nederlands-Spaans kunt u bij ons terecht! De vertalingen worden in ons Spaanse kantoor nog eens nagekeken alvorens wij deze naar de klant sturen. Onze vertalers zijn experts in alle vakgebieden, van juridisch tot medisch en van technisch tot commercieel. Zij hebben ruime ervaring, een diepgaande kennis en een groot Spaans taalgevoel. Voor elke Spaanse vertaling wordt dan ook een specialist ingezet, wat niet wegneemt dat wij u soms om advies vragen als de brontekst niet helemaal duidelijk is.

Wat ons betreft is de vertaling pas klaar als ú tevreden bent. Voor enkele voorbeelden van het werk dat onze Spaanse vertalers gedaan hebben, klikt u hier: Voorbeelden van technische vertalingen

2020-01-08T16:32:38.5405641Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.