Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snelvertaler.be vertaalt uw teksten naar het Armeens

Bent u op zoek naar een vertaalbureau dat uw teksten snel en goed vertaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons groot netwerk van vertalers hebben we voor alle tekstsoorten een gepaste vertaler. Zo kunnen we vertalingen verzorgen van onder andere economische, juridische, wetenschappelijke en medische teksten. Ook vertalingen van persoonlijke documenten, zoals diploma’s, testamenten of cv’s vertalen we graag van of naar het Armeens.

Oost- of West-Armeens

De Armeense taal kent 2 dominante dialecten. West-Armeens is het dialect dat gesproken en geschreven wordt in Armenië en door Armeniërs die elders in Europa of Noord-Amerika gevestigd zijn. Oost-Armeens wordt in Iran gesproken en door een minderheid in Armenië zelf. Vermeld in uw aanvraag welke variant u nodig heeft.

Dienstverlening door erkende vertalers

Snelvertaler werkt met erkende vertalers. U kunt er dus op rekenen dat uw documenten goed vertaald zullen worden. U kunt bij ons terecht voor het vertalen van al uw teksten. Wij zijn zowel bedrijven als particulieren graag van dienst. U kunt uw document digitaal versturen per mail of u kunt langskomen bij ons op kantoor.

Offerteaanvragen

Vertaalbureau Snelvertaler geeft u een duidelijk overzicht van de kosten die verbonden zijn aan onze vertaaldiensten. U kunt een offerte aanvragen met behulp van het aanvraagformulier of u kunt de tekst gewoon mailen naar ons. Vermeld ook dan even wanneer de vertaling klaar moet zijn. Wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een offerte.


U vindt het aanvraagformulier hier terug op onze website.

Onze Armeense vertalers staan voor u klaar!

2019-11-11T10:27:58.3403620Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.