Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snelheid van afhandeling

Als u een offerte aanvraagt via ons algemeen mailadres of het offerteformulier op onze site, dan krijgt u doorgaans binnen het uur antwoord.

Snelle vertaling

E-mail ons voor een vrijblijvende offerte.

Bij grotere vertaalprojecten is het soms moeilijk om snel een woordentelling te maken om de juiste prijs te bepalen. In dat geval ontvangt u van ons bericht dat wij hiermee bezig zijn. Vooral documenten die zijn gescand, PDF-bestanden, HTML-bestanden, XML- of Open Office-bestanden nemen altijd meer tijd in beslag. Aangezien wij bij de prijsbepaling rekening houden met de hoeveelheid herhalingen, is het de moeite waard om even te wachten.

Als u echter niet kan wachten, bel ons dan even. Vaak kunnen wij een kleine maar dringende vertaling snel tussen de bedrijven door maken. Wij maken onze naam niet alleen waar bij het vertalen zelf, maar ook bij de opmaak van een offerte.

Dagelijks ontvangen wij ongeveer 100 vertaalaanvragen. Zowel de vertalers als de projectmanagers werken onder hoge druk en bij piekmomenten van meer dan 150 opdrachten per dag, kan het zijn dat de wachttijd voor een offerte iets langer duurt. Dat gebeurt echter zelden en in zo’n geval melden wij u dat er vertraging is. U zal dan iets langer moeten wachten. Uw vertaalopdracht wordt automatisch in behandeling genomen door uw vaste team. En ook hier geldt: bel ons even als uw vertaling eigenlijk niet kan wachten.

2019-12-12T07:39:07.0012897Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 48 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.