Signaaltechnologie - technische vertalingen

Internationale handel die gebruikmaakt van signaaltorens, akoestische signaleringstoestellen en verkeerslichten heeft nood aan vlotte communicatie met internationale klanten en zakenpartners. Wij begeleiden u bij de professionele vertaling van uw gebruikershandleidingen, montagehandleidingen, software en andere documenten.

Om te garanderen dat uw handleidingen, blauwdrukken en andere documenten over signaaltechnologie snel en nauwkeurig vertaald worden, werken wij uitsluitend met vertalers die gespecialiseerd zijn in elektrotechniek. Zo zullen uw vertaalde teksten niet alleen foutloos zijn op linguïstisch maar ook op technisch vlak.

Wij zijn uw partner voor elk soort document

Of u nu een kleine handleiding, documentatie van meerdere pagina's of uitgebreide patentdocumenten hebt en daarvoor op zoek bent naar een betrouwbare en veilige juridische vertaaldienst, wij zijn de perfecte partner voor u! Wij werken volgens geheimhoudingsvereisten en volgens uw interne eisen.

Staat u voor een wijziging of aanpassing van elektronische seinposten of voor de herziening van een erg uitgebreid plan? Behoort technische hulp in de signaaltechnologie tot één van uw plichten? Bent u gespecialiseerd in de spoorwegtechnologie van verschillende landen? Dan zijn wij de juiste partner voor u!

Wij hebben een netwerk van 4.000 professioneel opgeleide vertalers, allemaal met deskundigheid in minstens één vakgebied. Daarom vinden wij een professionele vertaler met de gepaste kennis over uw sector.

Dankzij onze technische ervaring en een netwerk van de beste vertalers garanderen wij dat uw communicatie vlot zal verlopen en uw documentatie nauwkeurig zal worden vertaald.

Contacteer onze projectmanagers vandaag, telefonisch of via e-mail, voor een vrijblijvende offerte voor uw project.

2016-08-25T14:16:33.7390794Z

Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.