Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertalingen voor de wetenschappelijke psychiatrie

Complexe projecten

Sommige vertaalprojecten vormen zelfs een uitdaging voor ervaren vertalers. Dat zijn voornamelijk grootschalige projecten met een domeinspecifieke inhoud en een korte levertermijn. Wij ontvangen regelmatig zulke aanvragen voor wetenschappelijke vakgebieden. Bij de wetenschappelijke psychiatrie, zijn het meestal verslagen, curricula, statistische informatie, onderzoekspapers en diagnoses die vertaald moeten worden.

Een kwaliteitsvolle, professionele vertaling van zulke documenten kan enkel geleverd worden door hoger opgeleide moedertaalsprekers die gespecialiseerd zijn in het relevante vakgebied. Deze vertalers begrijpen de inhoud van uw teksten en gebruiken tevens de gepaste terminologie in de doeltaal.

Om te garanderen dat uw project nauwkeurig vertaald wordt en aan uw wensen voldoet, werken wij uitsluitend samen met deskundige vertalers die ervaring hebben in uw vakgebied.

Dringende wetenschappelijke vertalingen

Als professioneel vertaalbureau, aanvaarden wij ook aanvragen voor dringende wetenschappelijke vertalingen. Meestal zijn dat wetenschappelijke publicaties of academische curricula. Wanneer wij dergelijke aanvraag ontvangen, stellen onze project managers een team van deskundige vertalers samen om aan het project te werken.

Tot dat team behoren ook revisoren die zowel de semantische als grammaticale fouten verbeteren. Deze projecten vereisen een nauwe samenwerking met de klant die de vertalers en de revisoren kan bijstaan met verduidelijkingen, referentiewerken, informatie over het doel van het document en het doelpubliek en eventuele speciale eisen wat betreft de doeltekst.

De vertaalteams en de taaltechnologen stellen, indien nodig, een vertaalgeheugen op om terminologische consistentie te garanderen. Zo zal de terminologie van uw documenten consistent vertaald worden in al uw volgende bestellingen.

Wij zijn de juiste partner voor u – voor al uw documenten. Geef ons de kans om u te tonen wat we kunnen. Stuur ons een e-mail met uw tekst of bel ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Onze projectmanagers staan klaar om u te helpen!

2019-12-16T07:49:00.4350966Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.