Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Romani - de taal van de Roma

Gypsy

Wij helpen u met al uw vertalingen van en naar het Romani. Neem gewoon contact met ons op.

Het Romani is de taal van de Roma en de Sinti. De taal is van oorsprong Indo-Arisch maar heeft Iraanse, Armeense, Griekse en Slavische invloeden ondergaan.

Hebt u een vertaling van of naar het Romani nodig? Wij bieden vertalingen van en naar talloze 150 talen aan en vinden altijd de perfecte vertaler voor uw project.

Onze vertalers vertalen uw documenten snel en accuraat. Zelfs specifieke vakgebieden zijn geen enkel probleem voor ons. Onze vertalers hebben ervaring in verschillende sectoren en zijn ook vertrouwd met de sectorspecifieke terminologie.

Zeldzame talen zijn onze specialiteit

Er zijn zes miljoen mensen die Romani spreken en bijna vijf miljoen van hen woont in Europa. Analyse van het Romani heeft aangetoond dat het verwant is aan talen in Noord-India en Pakistan, zoals het Hindi en het Punjabi. Het is nogal gelijkaardig aan het Sindhi en is erg moeilijk om te leren. Het vormt echter de basis voor andere talen en dialecten.

Naast het Romani vertalen wij ook van en naar andere minder courante talen, zoals:

Een uitgebreid dienstenaanbod

Naast onze taaldiensten, bieden wij talloze extra diensten aan. U kunt bij ons niet alleen terecht voor spoedvertalingen, die wij ongelofelijk snel leveren, maar ook voor beëdigde vertalingen van documenten zoals geboorteakten, diploma's, etc., alsook verschillende andere diensten op het gebied van taal en technologie.

Deze omvatten onder andere terminologiebeheer, taaltechnologie en desktoppublishing. Welke dienst u ook zoekt, wij kunnen u verder helpen. Wilt u graag een vertaalgeheugen laten aanmaken? Neem dan contact op met onze ervaren terminologen voor een adviesgesprek.

Zelf voor complexe of vrijwel onmogelijke projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij vinden de beste vertaler voor uw project

U kunt er van op aan dat wij uw documenten uitsluitend door moedertaalsprekers laten vertalen. Hebt u een document in het Romani dat naar een andere taal moeten worden vertaald? Dan zoeken wij voor u een moedertaalspreker van die doeltaal die het Romani ook uitstekend beheerst. Dankzij ons grote netwerk van taalspecialisten kunnen wij elke weer de beste kwaliteit bieden.

Onze vertalers vertalen uw teksten snel en nauwkeurig en houden tevens rekening met taalkundige en culturele aspecten. Zij zijn opgegroeid met de taal en beheersen deze perfect.

Om de beste vertaler voor uw project te vinden, analyseren onze projectmanagers uw tekst eerst. Tijdens dit proces houden zij niet alleen rekening met de talencombinatie, maar ook met het onderwerp van uw tekst. Zo kunnen wij perfecte vertalingen garanderen, zowel inhoudelijk als taalkundig. Geneeskunde, recht of techniek - geen enkel onderwerp is te complex voor ons.

Stuur ons uw tekst per e-mail of vul het offerteformulier in en onze ervaren projectmanagers zullen u verder helpen. Zij bezorgen u dan ook een vrijblijvende offerte.

2020-05-06T13:10:21.5563885Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.