Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Vertaalbureau Snelvertaler vertaalt uw teksten naar het Roemeens

Roemeens vertaalbureau, vertalingen van en naar het Roemeens

Heeft u een vraag over vertalingen van en naar het Roemeens? Neem dan gewoon contact met ons op!

Vertaalbureau Snelvertaler biedt vertalingen van en naar het Roemeens in alle mogelijke vakgebieden. Onze vertalers zijn gekwalificeerd en worden zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op het betreffende vakgebied. Wij werken samen met vertalers die vertalen naar hun moedertaal en beschikken over jarenlange ervaring met het vertalen van bijvoorbeeld marketingteksten, handleidingen, persberichten of teksten over kunst, cultuur, sport en wetenschap. Vertalers die bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in technische vertalingen, hebben vaak ook werkervaring opgedaan als technicus of ingenieur en kunnen daardoor ook zeer gespecialiseerde vakteksten moeiteloos naar de gewenste taal overzetten.

Uitgebreid netwerk van Roemeense vertalers

Dankzij ons uitgebreide netwerk van Roemeense vertalers kunnen wij u verzekeren dat we snel de juiste vertaler voor uw documenten zullen vinden. Al onze vertalers zijn onderlegd en ervaren en bieden u daarmee de hoogste kwaliteit vertalingen. Ook spoedopdrachten nemen we graag van u aan. Stuur ons eens een aanvraag per e-mail.

Hoogwaardige vertaling, snelle levering, schappelijke prijs

Bij ons krijgt u binnen een korte levertijd een kwalitatief hoogwaardige vertaling voor een erg schappelijke prijs. Onze projectmanagers begeleiden uw opdracht volledig van A tot Z. Overtuig uzelf en neem contact op met een van onze projectmanagers. Bij vragen en specifieke wensen staan we u graag telefonisch of via e-mail te woord.

Vertalingen van en naar het Roemeens

We beschikken over een grote pool van mensen die vanuit hun moedertaal Roemeens vertalen. Professionele vertalingen vanuit het Nederlands naar het Roemeens of vanuit het Roemeens naar het Nederlands worden snel en vakkundig uitgevoerd door de vertalers van Snelvertaler. Naast algemene vertalingen, kunnen onze vertalers u ook helpen aan specialistische Roemeense vertalingen, bijvoorbeeld financiële, industriële of medische vertalingen. Onze services werken via het internet.

De Roemeense taal

Net als het Nederlands, wordt in het Roemeens gebruik gemaakt van het Latijnse alfabet. Het Roemeens is verwant aan de Latijnse talen, zoals het Italiaans, Spaans en het Frans. De taal is de officiële taal van het land Roemenië en is ook een officiële taal in Moldavië, Servië en de Oekraïne. Naar schatting spreken ongeveer 25 miljoen mensen het Roemeens.

Roemenië als zakenland

Sinds 1 januari 2007 is Roemenië lid van de Europese Unie. In de jaren voorafgaand aan de toetreding kende de Roemeense economie een enorm sterke groei. In 2009 heeft ook de recessie Roemenië getroffen. Als zakenland blijft het land enorm veel potentie hebben. Veel Nederlandse bedrijven hebben productiefaciliteiten in Roemenië opgezet om vanuit Roemenië concurrerend te kunnen produceren voor de West Europese markt. Regionaal is Roemenië sterk in de IT sector, heeft een cluster van productiefaciliteiten voor de auto-industrie en heeft een goede wijnproductie. De rivier de Donau stroomt door Roemenië en mondt uit in de Zwarte Zee. Deze rivier maakt Roemenië een belangrijk doorvoerland voor goederen vanuit West Europa naar Zuidoost-Azië.

Snelvertaler Roemeens

Voor uw vertalingen van en naar het Roemeens kunt u vertrouwen op de deskundige medewerkers van Snelvertaler. Een offerte vraagt u aan via e-mail of het offerteformulier. Over het algemeen ontvangt u binnen een uur een antwoord over de kosten van de te vertalen stukken van ons.

2020-05-06T12:49:43.8293885Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.