Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Reviseren jullie ook vertalingen?

Ja, hoewel onze naam doet vermoeden dat we enkel vertalingen verzorgen, zijn we bij Snelvertaler ook gespecialiseerd in het corrigeren en reviseren van bestaande bronteksten en/of vertalingen. Wat houdt dat precies in? We screenen de tekst op spel- en grammaticafouten, maar daarnaast kijken we ook of de vertaling wel de juiste formuleringen en de juiste terminologie bevat, zodat die een uitstekende weerspiegeling is van de originele brontekst.

Voor revisies en/of correcties hanteren we geen woordprijs, maar een uurtarief. Het aantal uren dat een correctie en/of revisie in beslag neemt, varieert naargelang de kwaliteit van de vertaling en natuurlijk ook naargelang de precieze omvang en complexiteit van de tekst. Voor meer informatie over onze reviseeropdrachten kunt u steeds telefonisch contact opnemen. Of u kunt ons de tekst per mail bezorgen en dan bekijken we meteen de mogelijkheden voor u.

2016-07-11T13:55:01.8258033Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.