Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Wij vertalen recepten snel en nauwkeurig

Foto van Annika

Wilt u uw recept laten vertalen of heeft u een recept dat u niet begrijpt? Stuur een e-mail en wij helpen u verder!

Bij het vertalen van recepten van de ene taal naar komt meer te kijken dan talenkennis en gebruik van de juiste woordenschat. Ambigue termen, woorden die ongeveer hetzelfde klinken in de ingrediëntenlijst en verschillen in maateenheden kunnen voor verwarring zorgen in een recept.

Daarom kennen onze vertalers niet alleen de taal van het doelpubliek, maar ook de typische taal die wordt gebruikt in het land waar de vertaling gepubliceerd zal worden.

Foutloze culinaire vertalingen

De deskundigheid en ervaring van onze taalspecialisten op vlak van gastronomie en koken garandeert u nauwkeurige kwaliteitsvertalingen. Of u nu het juiste nationale gerecht wilt klaarmaken voor buitenlandse gasten, van plan bent om een kookboek uit te geven, eigenaar bent van een restaurant of een televisieprogramma met vreemde gerechten moet voorbereiden, wij leveren professionele en snelle vertalingen van de recepten.

Probeer onze diensten uit - We kijken ernaar uit u te spreken!

Onze diensten variëren van linguïstische vertalingen tot desktoppublishing. Als het aantal pagina's van de vertaling van een kookboek groter is dan het aantal pagina's van het origineel of als de plaats op een webpagina niet langer groot genoeg is nadat uw tekst vertaald werd en uw afbeeldingen geplaatst werden, zorgen wij ook voor desktopediting en -publishing. Uit onze talrijke aanbevelingen kan u afleiden dat we thuis zijn in een groot aantal vakgebieden. Stuur ons een e-mail met uw recepten en wij zullen u een vrijblijvende offerte sturen. Contacteer ons vandaag nog!

2019-12-06T12:14:43.1750190Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.