Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Razendsnel de perfecte vertaling Engels-Zweeds

Wie op zoek gaat naar de perfecte vertaling van een Engelse tekst naar het Zweeds komt al snel terecht bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler. Als u rechts op deze pagina het offerteformulier invult of uw Engelse tekst mailt naar E-mail dan bezorgen wij u op werkdagen binnen het uur een competitieve prijsofferte. Maar het kan nog sneller. Neem uw te vertalen tekst erbij en bereken aan de hand van een woordprijs van € 0,18 wat uw vertaling naar het Zweeds kost. U zult merken dat een kwaliteitsvertaling best betaalbaar is.

Een vertaling in hedendaags Zweeds

Als een van de weinige vertaalbureaus hebben wij meerdere kantoren in de belangrijkste Europese landen. Zo werken wij in Zweden vanuit Stockholm en Göteborg. In deze vestigingen sturen kleine teams een hecht netwerk aan van native gediplomeerde Zweedse vertalers. U krijgt dus gegarandeerd een vertaling in up-to-date Zweeds.

Specialisaties in talloze onderwerpen

Bovendien zijn al onze vertalers gespecialiseerd in verschillende domeinen. U kunt dus bij ons terecht voor vertalingen over elk mogelijk onderwerp, zoals politiek, sport, industrie (handleidingen!), journalistiek, geschiedenis (het koningshuis!), literatuur, toerisme, klimaat enz. Wij vinden altijd de juiste vertaler voor uw gespecialiseerde tekst. Meer weten? Bel +46 31 799 0032, +46 8 5809 7877 of 03/547 01 70. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

2019-11-18T13:05:36.0642450Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.