Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

De Russische vlag.

Vraag snel een offerte aan voor de perfecte vertaling.

Professionele vertalingen uit of naar het Russisch

Vertaalbureau Snelvertaler staat bekend om drie speerpunten: snelheid, kwaliteit en een zeer scherpe prijsstelling. Dat snelheid en een laag tarief niet ten koste gaan van de kwaliteit, bewijzen we graag door een eerste opdracht voor u uit te voeren met een mooie korting.

Voor ons Vertaalbureau Snelvertaler werken uitsluitend vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Alleen al voor de Russische taal hebben wij honderden vertalers in ons bestand. Elke vertaler heeft zijn eigen specialisme. Enkele van deze specialismen zijn:

Wij vertalen niet alleen naar het Russisch, maar ook vanuit het Russisch. Dit geldt zowel voor vertalingen naar de meest gangbare talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Frans, maar ook voor talen zoals Chinees, Japans, Arabisch, Hebreeuws, etc.

Uw vertaling naar het Russisch is bij ons in goede handen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons de tekst te e-mailen of door ons persoonlijk op te bellen. Nadat een projectmanager de tekst heeft bekeken, ontvangt u direct een offerte voor uw vertaling.

Vertalingen naar het Russisch worden allemaal gemaakt door vertalers met het Russisch als moedertaal. De teksten worden tevens goed nagekeken voor u ze ontvangt. U kunt er dan ook direct mee aan de slag. Bij ons bent u dus verzekerd van een professionele vertaling!

Achtergrondinformatie over de taal Russisch

Met zijn oppervlakte van 17.098.242 km² is Rusland het grootste land ter wereld. Het land ligt vanuit een politiek perspectief in Europa, omdat de belangrijkste delen ervan in het Europese deel liggen en ruim 70% van de bevolking hier woont. Moskou is de grootste stad, de hoofdstad en het economisch hart van Rusland. Ook zetelt de regering in Moskou. Sinds 1999 kent Rusland een sterke economische groei, gemiddeld 6% per jaar. Die is vooral te danken aan de devaluatie van de roebel en de hoge olieprijzen. Met de geleidelijke groei van de investeringen en het inkomen van de bevolking wordt de binnenlandse consumptie een steeds grotere factor van deze groei.

Het Russisch is een van de grootste talen ter wereld en de grootste cultuurtaal in Europa. Het vormt samen met het Oekraïens en het Wit-Russisch de Oost-Slavische taalgroep. Het bijzondere aan de Russische taal is het ontbreken van sterke dialecten: iedereen spreekt standaard Russisch volgens de zogenaamde Moskou-norm. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat de telefoon in Moskou op exact dezelfde manier wordt opgenomen als in Vladivostok!

Ons vertaalbureau Russisch

U kunt bij ons terecht voor Russische vertalingen op alle vakgebieden. Naast medisch, financieel, technisch en commercieel vertaalwerk, kan ons vertaalbureau ook voorzien in gelegaliseerd vertaalwerk, tolken en vertalingen die in het buitenland als officieel erkend dienen te worden.

Tevens verzorgen we niet alleen regelmatig vertalingen in de combinatie Nederlands – Russisch en Russisch - Nederlands, maar ook vertalingen Engels - Russisch of Russisch – Engels zijn aan de orde van de dag. Elke mogelijke talencombinatie met Russisch is dankzij ons grote bestand vertalers haalbaar.

Vertaalbureau Snelvertaler maakt graag uw vertaling in orde. Zowel voor u als particulier, als voor uw bedrijf.

Vraag direct een gratis offerte aan!

U kunt gratis een offerte aanvragen door te bellen met één van onze medewerkers. Vaak krijgt u dan meteen al een indicatie over de eventuele kostprijs en levertermijn. Mocht u liever eerst een proefvertaling ontvangen, dan kunt u dit altijd met één van onze projectmanagers bespreken.

Onze professionele vertalers zitten klaar om met uw tekst aan de slag te gaan. Bel nu en ontvang 10 % welkomstkorting op de eerste vertaalopdracht!

2019-11-18T12:54:55.5415599Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 48 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.