Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen uit of naar het Chinees

Chinees vertaalbureau Snelvertaler

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Chinese vertaling.

Chinees Vertaalbureau Snelvertaler staat bekend om drie speerpunten: snelheid, kwaliteit en een zeer scherpe prijsstelling. Dat snelheid en een laag tarief niet ten koste gaan van de kwaliteit, bewijzen we graag door een eerste opdracht voor u uit te voeren met een mooie korting. Wij werken uitsluitend met moedertaalsprekers van de doeltaal voor uw vertalingen, om u ervan te verzekeren dat u een foutloze vertaling retour krijgt. Bovendien hebben onze vertalers zich gespecialiseerd op bepaalde vakgebieden. Een expert beheerst immers het juiste jargon en de juiste stijl! Om te kijken met welke specialismen en welke talencombinaties er mogelijk zijn, kan u best contact openmen met een van onze project manager.

Uw vertaling naar het Chinees is bij ons in goede handen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons de tekst te e-mailen of door het offerteformulier in te vullen. U ontvangt vervolgens binnen het uur een offerte per e-mail. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Achtergrondinformatie over China

Om enig inzicht te krijgen in de groei en wereldwijde waarde van China, is het leuk om te weten dat China ongeveer 250 keer zo groot is als België. Twee derde van de kopieermachines, dvd-spelers, schoenen en speelgoed wordt in China gemaakt. Daarbij is China wereldwijd de grootste leverancier van fruit, vlees, graan, rijst, kolen en katoen. Voor de fabricage en export van al deze producten zijn de nodige vertaalprocessen nodig. Denk bijvoorbeeld aan gebruiksaanwijzingen, instructies of marketingteksten. Ons vertaalbureau is er dan ook trots op een rol te spelen bij deze vertaalprocessen. Door onze ervaring kunnen wij u een boel zorgen uit handen nemen, en dat doen we graag!

Het schrift

Chinees vertaalbureau Snelvertaler voor alle vakgebieden

Chinese vertalingen op álle vakgebieden!

Er zijn inmiddels verscheidene manieren om de Chinese taal op schrift te stellen. Allereerst is er het Traditional Chinese. Dit wordt geschreven met traditionele, soms vrij complexe karakters. Daarnaast is er Simplified Chinese (eenvoudig Chinees): met vereenvoudigde karakters waarbij veel complexe karakters gesimplificeerd zijn. Ook kan het Chinees geschreven worden in een romanisatie of transliteratie, dat wil zeggen met het Latijnse alfabet. Al deze drie schrijfwijzen kan vertaalbureau Snelvertaler vertalen. Mocht u niet zeker weten welke versie van de Chinese taal u nodig heeft, dan kunnen onze ervaren projectmanagers u hierin adviseren. Ons vertaalbureau werkt altijd met de officiële spelling. Op deze manier is uw document altijd goed leesbaar, voor alle mensen die de Chinese taal beheersen.

Contact

Of u nu een softwarevertaling nodig heeft, een onderzoeksrapport, een vonnis of personeelshandboek vertaald wil hebben of een boek wil uitbrengen in het Chinees: bij vertaalbureau Snelvertaler bent u aan het juiste adres. Stuur ons een e-mail of bel met één van onze projectmanagers voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie.

2019-11-11T10:44:56.0337268Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.