Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertaling van uw cv en sollicitatiebrief

Bent u op zoek naar een betrouwbaar vertaalbureau dat uw cv naar het Engels kan vertalen? Of wilt u uw sollicitatiebrief graag in vlekkeloos Frans? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vertaalbureau Snelvertaler staat bekend om haar snelheid, kwaliteit en zeer scherpe prijsstelling. Dat snelheid en een laag tarief niet ten koste gaan van de kwaliteit, bewijzen we graag door een voordelige eerste vertaalopdracht voor u uit te voeren.

Voor de vertaling van uw cv of sollicitatiebrief werken wij uitsluitend met vertalers die naar hun moedertaal vertalen. Wij hebben een bestand met talloze vertalers die in een handomdraai uw cv en sollicitatiebrief naar alle mogelijk talen kunnen vertalen. Denk bijvoorbeeld naast vertalingen Engels, vertalingen Duits, vertalingen Frans, vertalingen Italiaans en vertalingen Spaans ook aan vertalingen Zweeds, vertalingen Deens, vertalingen Noors en vertalingen Fins. Zelfs vertalingen Turks, Arabisch, Russisch, Pools of Hebreeuws zijn dagelijkse kost bij ons. In welke taal u uw cv en sollicitatiebrief ook nodig heeft, Snelvertaler regelt het voor u!

Uw cv en sollicitatiebrief zijn bij ons in goede handen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door ons de tekst te e-mailen. Nadat wij de tekst nauwkeurig hebben bekeken, ontvangt u direct een offerte op maat van ons. Bellen kan natuurlijk ook. Bel direct met ons vertaalbureau op nummer 03/547 01 70 en u hoort direct wat uw vertaling gaat kosten.

Uw cv en sollicitatiebrief worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Tevens worden de vertalingen goed nagekeken voor u ze ontvangt. U kunt er dan ook direct mee aan de slag!

Het aangaan van een nieuw dienstverband in het buitenland is natuurlijk een spannende aangelegenheid. Het is daarom zaak dat de vertaling van uw cv en sollicitatiebrief door een professioneel vertaalbureau wordt gedaan. Zo maakt u immers een uiterst professionele indruk en wordt uw sollicitatie in één klap een groot succes!

Vertaalbureau Snelvertaler maakt graag uw vertaling in orde. Zowel voor u als particulier, als voor uw medewerkers. Vaak kan de vertaling van uw cv en sollicitatiebrief binnen één dag al gerealiseerd worden.

Vraag direct een gratis offerte aan!

U kunt direct een gratis offerte aanvragen door te bellen met ons hoofdkantoor: 03/547 01 70. U hoort dan direct wat de vertaling gaat kosten en hoe snel de omlooptijd zal zijn. Mocht u liever eerst een proefvertaling ontvangen, dan kunt u dit altijd met een van onze projectmanagers bespreken.

Onze professionele vertalers zitten klaar om met uw cv en sollicitatiebrief aan de slag te gaan. Bel nu en u ontvangt 10 % welkomstkorting op de eerste vertaalopdracht!

2020-02-24T12:09:09.3071525Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.