Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Snel een correcte vertaling van het Zweeds naar het Engels

Onze vertalers staan voor u klaar.

Snel op zoek naar de juiste vertaling van het Zweeds naar het Engels? Dan bent u bij algemeen vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Voor een woordprijs van € 0,18 bezorgen wij u op een zo kort mogelijke termijn een correcte Engelse vertaling. Neem dus uw Zweedse tekst erbij en reken zelf uit wat uw vertaling kost. Voor een offerte op maat kunt u ons mailen. Bellen kan ook: 03/547 01 70. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

Veel ervaring, toch budgetvriendelijk

Als geen ander vertaalbureau heeft Snelvertaler de ervaring om u snel de beste vertaling te bezorgen. Wij zijn het snelste en snelst groeiende vertaalbureau van Europa. Steeds meer particulieren, bedrijven en overheden weten ons te vinden als ze op zoek zijn naar de perfecte vertaling van een tekst in welke taal dan ook. Dankzij ons uitgebreid kantorennetwerk in heel Europa staan wij nauw in contact met duizenden gediplomeerde vertalers. Daardoor is geen enkele talencombinatie te moeilijk en kunnen wij vaak goedkoper leveren dan vergelijkbare vertaalbureaus. Zo heeft u voor de talencombinatie Zweeds-Engels al een vertaling voor een woordprijs van € 0,18.

Gespecialiseerde vertalers

Al onze Engelse vertalers zijn native speakers. Daarnaast zijn alle bij ons aangesloten vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied zoals sport, natuur, milieu, politiek, verkeer, vervoer, literatuur, transport en logistiek, cultuur, geschiedenis enz. Voor elke opdracht zoeken wij de meest geschikte vertaler. Uw Zweedse tekst wordt dus vertaald door iemand die vertrouwd is met het onderwerp. Meer weten? Bel 03/547 01 70.

2019-11-11T10:58:48.1712451Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.