Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Het privacybeleid van Snelvertaler

Bij Snelvertaler wordt er veel belang gehecht aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens. Precies daarom willen we u graag informeren over de manier waarop uw persoonlijke gegevens bij ons verwerkt worden. Daarnaast willen we ruimte creëren tot eigen inbreng en willen we u in dat verwerkingsproces zelf ook een aantal keuzemogelijkheden aanbieden. Het is dus sterk aanbevolen ons privacybeleid vooraf aandachtig door te lezen.

Toepassing van het Privacy Policy

In principe heeft onze Privacy Policy betrekking op alle informatie over consumenten die verzameld of gebruikt wordt door vertaalbureau Snelvertaler of door haar zusterbedrijven. Het betreft daarbij ook de informatie die door Snelvertaler vergaard werd op de commerciële websites die zij beheert, alsook de offline-klantbestanden met persoonlijke gegevens die voor commercieel gebruik door Snelvertaler bijgehouden worden.

Waarom wil Snelvertaler uw persoonlijke gegevens opslaan?

Als u uw gegevens aan ons kenbaar wil maken, dan brengt dat een heel aantal voordelen met zich mee. Het wordt ook voor u dan makkelijker om:

Er bestaan verschillende mogelijkheden om uw gegevens via internet door te geven. Uw gegevens zullen onder meer geregistreerd worden als u het offerteformulier invult. Uw gegevens kunnen ons echter ook bereiken via een derde partij (buiten vertaalbureau Snelvertaler om), bijvoorbeeld wanneer we een bedrijf overnemen waar u al klant bent of wanneer een partnerbedrijf uw gegevens aan ons overdraagt. Het spreekt voor zich dat we met alle data zeer confidentieel omspringen.

Indien u niet akkoord gaat met het gebruik van persoonlijke gegevens die u niet zelf aan ons hebt doorgegeven, laat het ons dan weten via mail.

Delen van uw gegevens

Bij Snelvertaler willen we u graag zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Daarbij is het altijd handig als we rechtstreeks inzicht krijgen in een aantal gegevens. Uiteraard hebt u zelf de vrije keuze of u al dan niet gebruik wilt maken van die service.

Als u ons uw gegevens bezorgd, dan geeft u eveneens de andere organisatorische afdelingen van Snelvertaler de toestemming om die gegevens in te kijken. Bovendien kunt u van hen meer informatie ontvangen over onze andere producten en over interessante aanbiedingen. Dat gebeurt echter wel enkel en alleen op úw vraag.

Als u die aanbiedingen en extra informatie niet wenst te ontvangen, dan kunt u dat op het registratieformulier aangeven.

Uw gegevens worden bij Snelvertaler steeds vertrouwelijk behandeld. Ze worden enkel aan derden doorgegeven in de volgende gevallen:

Vertaalbureau Snelvertaler verstrekt uw persoonlijke gegevens niet in de volgende gevallen:

Soms vindt u op onze website weblinks naar websites van derden. U dient het privacy beleid op die sites zorgvuldig te lezen; het kan afwijken van het privacy beleid van vertaalbureau Snelvertaler.

Beveiliging van de verstrekte gegevens

Bij Snelvertaler kijken we er strikt op toe dat de gedeelde gegevens zo optimaal mogelijk beveiligd zijn. Om die doelstelling te bewerkstelligen, maken we gebruik van verscheidene beveiligingstechnieken, zoals hoogbeveiligde servers, firewalls en de vergrendeling van gegevens.

Uw rechten

Ook nadat u uw gegevens aan ons hebt doorgegeven, hebt u nog steeds toegang tot die gegevens zodat u ze op eender welk moment kunt aanpassen. U hoeft ons enkel even via mail daarvan op de hoogte te brengen. Op die manier beschikken we steeds over uw juiste (adres)gegevens en kan er niets mislopen met het opsturen van vertalingen en de facturatie van opdrachten.

Inlichtingen

Hebt u toch nog een aantal vragen over ons privacy beleid? Of wilt u uw gegevens in onze klantendatabase laten updaten of schrappen? Stuur ons dan een mail en vertel ons welke informatie u graag nog had gehad en/of wat uw specifieke wensen zijn.

2019-03-26T13:04:53.2326900Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail
Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.