Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Fysische chemie - Exacte vertalingen door moedertaalsprekers

Foto van onze projectmanager Elena.

Stuur uw documenten in verband met fysieke chemie naar een van onze project managers!

Fysische chemie ligt op de grens tussen de vakgebieden chemie en fysica. Om u ervan te verzekeren dat uw documenten in dit veld foutloos vertaald worden, werken wij enkel samen met moedertaalsprekers die de nodige kennis hebben van chemie. Dankzij ons uitgebreide netwerk van vertalers over de hele wereld hebben wij tal van professionals ter beschikking.

Deze personen werden opgevoed in de doeltaal en hun opleiding in chemie maakt dat ze de inhoud van de tekst kunnen volgen en tot op de letter vertalen. Accuraatheid is even belangrijk voor ons als voor u.

Vertalers in de gevarieerde wereld van de fysische chemie

Of uw documenten nu te maken hebben met electrochemie, kinematica, chemische thermodynamica, spectroscopie, theoretische chemie of een andere vertakking van de sector, onze projectmanagers kunnen de juiste vertaler(s) met de relevante kennis voor uw project vinden.

Contacteer onze projectmanagers vandaag nog en zij zullen uw project van begin tot eind begeleiden. Hun terminologiebeheer verzekert ook dat alle termen consistent vertaald worden in al uw documenten.

We sturen u graag een vrijblijvende offerte. Stuur ons uw documenten vandaag nog via e-mail of bel ons.

2016-08-26T06:56:49.5394612Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.