Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Over ons

Onze directie

Heeft u een vraag voor ons? Aarzel niet om ons vandaag nog te contacteren!

Internationaal vertaalbureau Snelvertaler verzorgt vertalingen voor bedrijven, overheden en particulieren naar en uit bijna elke bestaande taal en in elk vakgebied.

De volgende kwaliteiten typeren onze dienstverlening het best:

Een strakke levertijd

Vertalingen zijn vaak op korte termijn nodig. Wij doen al het mogelijke om uw vertaalde tekst zo snel mogelijk te leveren, liefst via e-mail. Indien nodig doen wij dat nog dezelfde dag.

Expertise

Snelvertaler werkt uitsluitend met native senior vertalers. Wij schakelen voor uw opdracht alleen ervaren vertalers in met een diepgaande kennis van de betreffende materie.

Sterk engagement

Snelvertaler respecteert uw deadlines. Als u met ons afspreekt dat u een tekst om vier uur nodig heeft, dan zit deze vóór vier uur in uw mailbox.

Gemakkelijk bereikbaar

U stuurt een tekst per e-mail, fax of via onze website. Wij sturen u meteen een offerte. Na uw akkoord ontvangt u binnen de afgesproken tijd de vertaling per e-mail, fax of post. Op de factuur vindt u alle details terug van uw opdracht. Makkelijker kan niet!

Voordelige tarieven

Snelvertaler houdt haar tarieven scherp en is niet bang voor een prijs/kwaliteit-test. Wij nodigen u uit om een proefvertaling door ons te laten maken.

Wij zijn u graag van dienst. Onze adresgegevens vindt u in het menu.

Snelvertaler: snel, vakkundig en betrouwbaar!

2020-01-17T14:55:34.9349438Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.