Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Over Snelvertaler

Vertalingen voor bedrijven, overheden en andere officiële instanties, of voor particulieren… Snelvertaler ontfermt zich over elk type vertaling, in elk soort vakgebied, in en uit zo goed als elke taal.

Een strakke levertijd

Het merendeel van onze klanten heeft op zeer snelle termijn een vertaling nodig. Snelheid is onze grote troef, vandaar ook onze naam. Bij Snelvertaler zetten we alles op alles om uw vertaalde tekst binnen de gewenste en afgesproken termijn af te leveren. Heeft u een zeer dringende deadline voor ogen? Courante vertalingen van beperkte grootte kunnen we u vaak nog dezelfde dag terug overhandigen!

Expertise

Een ander sterk punt van ons vertaalbureau is de strikte selectie van vertalers. Uw tekst zal uitsluitend behandeld worden door echte kenners van het vakgebied waartoe uw tekst behoort. Zij zullen zeer bedreven zijn in het onderwerp en dus de materie in kwestie grondig beheersen. Bovendien werkt Snelvertaler uitsluitend samen met native speakers van de doeltaal.

Sterk engagement

Snelvertaler.be is een trotse sponsor van het KIVA-programma.

Het spreekt voor zich dat u als klant op zoek bent naar iemand die zich voor honderd procent wil engageren en die volledig wil tegemoetkomen aan uw vragen en wensen. Snelvertaler is dan uw geschikte partner! Uw afspraken rond prijs en deadline worden steevast nageleefd. Als u met ons hebt afgesproken dat u de vertaling voor de middagpauze om 12u ‘s middags nodig hebt, dan zit die ook vóór 12u in uw mailbox.

Gemakkelijk bereikbaar

Als u een prijsofferte bij ons wilt opvragen, dan kan dat heel eenvoudig. U stuurt ons gewoon de tekst per e-mail, per fax of via het offerteformulier. Wij bezorgen u dan een gepaste prijsofferte. Na uw akkoord ontvangt u binnen de afgesproken termijn de vertaling per e-mail of fax. De factuur vermeldt alle details van uw opdracht. Eenvoudiger kan niet.

Voordelige tarieven

Bij Snelvertaler vindt u vertalingen aan loyale tarieven. De balans tussen prijs-kwaliteit neemt bij ons een centrale plaats in. Neemt u graag eerst even de proef op de som? Vraag dan naar onze proefvertalingen.

Graag meer informatie?

Bel ons of neem contact op via ons algemeen mailadres.

Vertaalbureau Snelvertaler - snel, ervaren en voordelig!

2020-05-07T09:44:21.2625908Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.