Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Ons bijkantoor in Canada

Kaart van Canada

Ook in Canada hebben wij een kantoor.

Fasttranslator werd opgericht in 2001en is een professionele aanbieder van taal- en vertaaldiensten. Fasttranslator heeft klanten over de hele wereld, maar voornamelijk in Noord-Amerika en Europa. Ons vertaalbureau werkt samen met vertalers over de hele wereld en kan zo meer dan 150 talen aanbieden. Bij ons kunt u terecht voor vertalingen, tolkdiensten, projectbeheer en lokalisatieprojecten.

Bent u actief in de uitgeverijsector, de filmindustrie, op het gebied van biowetenschappen, financiën of economie? Wij bieden u de ondersteuning die u nodig hebt om uw producten wereldwijd te kunnen verkopen. We hebben sinds 2015 een kantoor inMontréal.

Uw projectmanager blijft gedurende het volledige proces, vanaf de offerte tot de oplevering van de vertaling, uw contactpersoon. Hij of zij zal ook al uw vragen beantwoorden. Onze projectmanagers werken in teams, zo is iedereen altijd op de hoogte van de exacte status van uw project. Ons kantoor in Canada kan u met vrijwel elke talencombinatie verder helpen.

Bezoek onze Canadese website op www.fasttranslator.caof de Franse versie op www.traducteurexpress.ca. Lees meer over de talen die wij aanbieden.

Deel van een Canadese geboorteakte

Voor vertalingen naar het Canadees-Frans kan u gewoon contact opnemen met onze projectmanagers in België. Zij helpen u graag verder!

Vertalingen van officiële Canadese documenten

Wij hebben ook jaren ervaring met het vertalen van documenten die in Canada zijn afgegeven. Bij ons kunt u terecht voor een beëdigde vertaling van uw geboorteakte, huwelijksakte of enig ander document afgegeven door de officiële instanties in Canada en bestemd voor gebruik in België.

2019-12-23T07:58:25.1395322Z
Marleen van Dijk
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marleen een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.