Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Onze expertise

Wij hebben ervaring met vertalingen binnen diverse vakgebieden en naar meer dan 150 talen. U vindt hieronder een korte beschrijving van onze specialiteiten:

Beëdigde (en gelegaliseerde) vertalingen

Voor een beëdigde vertaling bent u bij vertaalbureau Snelvertaler aan het juiste adres. Zowel voor bedrijven als particulieren verzorgen wij de vertaling van officiële documenten. Een beëdigde vertaling wordt voorzien van een stempel, een handtekening en een verklaring van de beëdigde vertaler, welke de juiste opleiding heeft genoten en bevoegd is om beëdigde vertalingen uit te voeren. De volgende documenten behoeven vaak een beëdigde vertaling: geboorteakte, huwelijksakte, overlijdensakte, echtscheidingsakte, hypotheekakte, Bewijs van goed gedrag en zeden, document voor naamsverandering, adoptiepapieren, alimentatiedocumenten, statuten, een vonnis of uitspraak van de rechtbank, aangifte, rijbewijs, diploma, cijferlijst, referenties, getuigschrift, contract, uittreksel van de Kamer van Koophandel e.a.

Omdat het maken van een beëdigde vertaling extra tijd en kosten met zich meebrengt, geldt voor een beëdigde vertaling een toeslag. Als u precies wilt weten wat de kosten zijn van de vertaling, kunt u het document naar ons vertaalbureau e-mailen of faxen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte met daarin de prijs en de levertijd van de gevraagde vertaling. Een beëdigde vertaling ontvangt u altijd digitaal (e-mail) en op papier (per post).

Algemene briefwisseling

Een korte brief, e-mail of nota? Deze kunnen vaak al dezelfde werkdag vertaald worden voor u; geen woord voor woord vertaling, maar een tekst die even vlot leest als het origineel. Op maat van het doelpubliek, uiteraard. En als het nodig is, naar meerdere talen tegelijk.

Financiële en economische teksten

De financiële en economische wereld heeft een eigen vakjargon en binnen elke tak van de financiële sector heerst er een eigen terminologie. Voor het vertalen van dergelijke teksten worden vertalers ingezet die hierin gespecialiseerd zijn. U kunt dus gerust beroep doen op Snelvertaler voor het vertalen van economische en financiële documenten, bankdocumenten, jaarrekeningen, enz.

Marketingteksten

Bij het vertalen van een brochure, reclametekst of complete reclamecampagne dient naast de inhoud ook de commerciële boodschap te worden toegevoegd door de vertaler. Daarom schakelen wij voor dergelijke teksten vertalers in met een uitgesproken commerciële feeling. Ons bureau heeft ervaring met folders, mailings, verkoopbrieven, catalogi, (online) advertenties, ondernemingsplannen, persberichten, marktonderzoeksrapporten en nog veel meer.

Technische teksten

Voor het vertalen van technische onderwerpen schakelen wij vertalers met een technische achtergrond in. Zij zijn hoogopgeleid en beschikken over uitgebreide databases met technische terminologie. Wij hebben ruime ervaring met het vertalen van handleidingen en technische fiches van verschillende machines (zoals telefooncentrales, drukpersen, metaalbewerkingsmachines, consumentenelektronica, documentatie voor de gehele software ontwikkelingscyclus e.a.).

Medische/Farmaceutische teksten

In ons bestand van professionele vertalers bevinden zich ook medische specialisten. Verschillende medische onderzoekscentra, farmaceutische bedrijven, zorgverzekeraars, ziekenhuizen en dokters konden reeds op onze service rekenen. Ook voor gebruiksaanwijzingen van medische apparatuur, medische studies en bijsluiters kunt u bij ons vertaalbureau terecht.

Literaire vertalingen

Wij hebben ervaring met het vertalen van kinderboeken, romans, kortverhalen, (artikels in) tijdschriften, fotobijschriften evenals scripties over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vraag onze projectmanagers om advies voor een vertaalproject op uw maat.

Juridische vertalingen

Bedrijfsjuristen, advocatenkantoren en juridische instanties hebben reeds vaak beroep gedaan op onze vertalers voor de vertaling van contracten, testamenten, procedures, handboeken, juridische correspondentie, wetgeving, algemene voorwaarden e.a.

U kunt bij ons ook terecht voor beëdigde en gelegaliseerde vertalingen.

HRM-teksten

De vertalingen van een arbeidsreglement, psychologisch profiel voor een assessment, arbeidsovereenkomsten, arbeidsreglementen, jobadvertenties, functioneringsverslagen, diploma’s, sociale jaarverslagen, enz.

Als u wilt weten wat ons vertaalbureau kan betekenen voor uw personeelsafdeling, neem dan gerust contact met ons op.

Exclusief vertaalwerk

Ons talenportfolio bevat momenteel 150 talen, waaronder de meeste bekende maar ook voor zeer ”zeldzame” talen, zoals het Inuit (Groenland) kunt u bij ons terecht. Voor een Duitse multinational vertaalden wij marketingteksten naar bijvoorbeeld het Inuktitut. En met succes!

Ook als er grote hoeveelheden tekst moeten worden vertaald binnen zeer korte tijd, zit u goed bij Snelvertaler.

Maar ook voor softwarevertalingen, XML-documenten, broncodevertaling, meertalige enquêtes, OCR-projecten, Japanse websites, Koreaanse visitekaartjes e.a. kunt u op ons rekenen!

Bel ons nog vandaag op het nummer 03/547 01 70 of contacteer ons via e-mail en u ontvangt een vrijblijvende prijsofferte binnen het uur.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.