Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

U kunt u bij ons terecht voor vertalingen naar het Duits en alle andere talen.

Direct contact met vertalers Duits

Zonder omwegen naar de beste vertaler. Dat kan alleen via vertaalbureau Snelvertaler in Wenen. Geen administratieve rompslomp met het invullen van vragenlijsten, maar direct contact met projectmanagers die de vertalers persoonlijk kennen. Bel +43 1 939 20 16 of het kantoor van Snelvertaler bij u in de buurt.

Experts in elk vakgebied

Vertaalbureau Snelvertaler heeft als een van de weinige vertaalbureaus eigen vestigingen in tal van landen. Dat komt omdat wij geloven in een persoonlijke aanpak die voor elk land is aangepast. In ons vertaalbureau in Wenen wordt u te woord gestaan door projectmanagers die weten waarin onze vertalers gespecialiseerd zijn. Wij werken dan ook met juridische, culinaire, financiële, medische, technische vertalers enz. Elke vertaler is een expert in zijn eigen gebied.

Een up-to-date, vloeiende vertaling

Daarnaast zijn onze vertalers uiteraard op de hoogte van de specifieke eigenschappen van het Duits zoals dat wordt gesproken in Oostenrijk en van de regionale verschillen daarbinnen. Ons Weens vertaalbureau levert dus altijd up-to-date, vloeiende vertalingen. Ook voor officiële documenten kunt u terecht bij vertaalbureau Snelvertaler. Wij werken immers met vertalers die wonen in het land waarvoor de vertaling bestemd is. Zij weten het beste welke eisen er aan de documenten – en dus aan de vertaling – gesteld worden.

De beste vertaling op de kortste termijn

U bent van harte welkom bij ons vertaalbureau in Wenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor deskundig vertaaladvies: +43 1 939 20 16. U kunt ons uw te vertalen tekst ook mailen. Dankzij ons dicht netwerk ontvangt u op werkdagen per kerende een offerte van ons. Ook op uw andere vragen reageren wij meteen.

2019-12-16T08:31:28.9827613Z
Seija Smets
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Seija een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.