Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Offerte voor een vertaling nodig?

Vertaalbureau Snelvertaler zorgt ervoor dat de beste freelance vertaler wordt ingezet tegen het laagste tarief.

Vraag: Hoe kan de beste vertaler tegen het laagste tarief werken?

Antwoord: De meeste freelance vertalers passen bij elke offerte hun prijs aan. Zijn goede vertalers druk bezig, dan gaat de prijs voor uw opdracht omhoog. Wij weten precies welke vertaler in ons bestand , dat meer dan 4.200 specialisten telt, het even niet druk heeft, en kunnen hem of haar tegen een normaal tarief inzetten. U zou daarvoor misschien wel twintig vertalers moeten bellen en niet zeker weten of de vertaler wel de juiste is. Iedereen die een vreemde taal spreekt, mag zich immers vertaler noemen.

Wij hebben voor u de beste vertalers geselecteerd. Wij letten daarbij op:

Voor een goede vertaling dient de vertaler affiniteit met het onderwerp te hebben en vloeiend te zijn in zowel de bron- als de doeltaal. Daarnaast is vooral ervaring een must! Wij zetten geen vertaalstudenten in. Onze vertalers werken en wonen in het land waar de doeltaal gesproken wordt en hebben reeds jarenlange ervaring. Uw tekst is dus in goede handen. Aangezien onze freelance vertalers ook in het weekend en 's avonds werken is een snelle levertijd gegarandeerd. Sneller kan bijna niet!

Offerte

De prijs van een vertaling hangt af van de aard van de tekst, de hoeveelheid woorden en de deadline. Mail ons uw tekst, dan bezorgen wij u snel de scherpste offerte. Uiteraard behandelen wij uw documenten strikt vertrouwelijk.

Meer informatie over onze werkwijze, het managementteam en de geschiedenis van ons vertaalbureau vindt u hier: Voorstelling management

2016-07-11T13:12:04.8890946Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.