Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Hoe vraag ik een offerte voor een Noorse vertaling?

Met het offerteformulier hiernaast kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen voor een vertaling naar het Noors. Invullen gaat als volgt:

Klik hierna op 'voltooien' en uw bestand wordt naar de projectmanagers van ons vertaalbureau Noors verstuurd. De ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het opmaken van de offerte.

Hierna ontvangt u zo snel mogelijk uw vrijblijvende prijsofferte. Als u meerdere bestanden tegelijk naar het Noors wilt laten vertalen dan kunt u uw teksten ook direct versturen.

Onze projectmanagers sturen u per kerende een offerte per e-mail.

2019-11-18T12:40:13.5370951Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Ook in deze moeilijke tijden van Corona staan wij nog steeds klaar om uw vertalingen uit te voeren. U kunt ons momenteel echter moeilijk telefonisch bereiken en onze fysieke kantoren zijn dicht, maar al uw aanvragen worden nog steeds snel en professioneel per e-mail behandeld. Aarzel dus zeker niet om ons een mailtje te sturen!
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.