Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Offerte voor een Griekse vertaling

Vertalingen van en naar het Grieks

Wij zijn vertrouwd met zowel Oud- als Nieuw Grieks

Ons vertaalbureau beschikt over meerdere Griekse vertalers. Voor een vrijblijvende offerte kunt u de te vertalen tekst versturen per e-mail.

Of u nu producten wilt promoten op de Griekse markt, een verkoopcontract voor een huis wilt laten vertalen of een speech moet voorbereiden, wij zorgen graag voor de vertaling. Onze vertalers hebben het Grieks als moedertaal en beschikken over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. Afhankelijk van het onderwerp zetten wij de meest geschikte vertaler in.

Wij staan bekend om onder meer:

Vraag onze projectmanagers om advies. Zij hebben ruime ervaring met Griekse vertalingen en helpen u graag verder.

U kunt ook meteen een offerte aanvragen door het offerteformulier rechts in te vullen. Fax of mail ons uw tekst voor een competitieve offerte. Vermeld dat het om een Griekse vertaling gaat en wanneer u de tekst graag vertaald terug wilt.

Griekse karakters

Als u niet zeker weet of uw computer Griekse karakters kan weergeven, download dan , dit is een Grieks testbestand. Als de letters zichtbaar zijn, dan zal u geen problemen ondervinden met Griekse karaktersets. Zoekt u meer achtergrondinformatie over Griekenland zelf, bezoek dan de volgende site: www.griekenland.net. Deze website geeft algemene informatie over Griekenland. Voor een prijsindicatie van onze vertaaldiensten naar het Grieks, contacteer een van onze projectmanagers!

2019-11-18T11:55:12.0190951Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.