Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Morgen een presentatie en ze moet vandaag vertaald worden?

Snel en professioneel! Vertaalbureau Snelvertaler.

Snel vertaald door professionals. Wij zijn uw aanspreekpunt voor snelle en betrouwbare vertalingen van PowerPointpresentaties!

Heeft u nu onmiddellijk een vertaling nodig van uw PowerPointpresentatie? Dat is geen enkel probleem voor ons!

Vertaalbureau Snelvertaler kan uw presentatie snel en foutloos vertalen naar het Engels, Duits, Frans of welke andere taal dan ook.

Snelle vertalingen vanwege tijdzones

Wij beschikken over een groot netwerk van vertalers die overal ter wereld zitten. De verschillende tijdzones komen ons erg goed van pas. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de vertaling van uw presentatie laten uitvoeren door iemand aan de andere kant van de wereld terwijl het hier nacht is. U kunt dus vaak al de volgende dag over de vertaalde PowerPointpresentatie beschikken. Laat u overtuigen door onze diensten en vraag uw persoonlijke offerte aan!

Formattering inbegrepen

Vaak is het zo dat de lengte van de tekst verandert bij het vertalen en dat daardoor de lay-out van de PowerPointslides verstoord wordt. Het is dan nodig de tekst anders in te delen of de tekstgrootte aan te passen.

Ook daar zorgen wij voor, zodat dat uw vertaalde presentatie visueel net zo goed tot zijn recht komt als het origineel.

Probleemloos grote bestanden versturen

PowerPointpresentaties zijn vaak redelijk zware bestanden die niet per mail kunnen verzonden worden, omdat ze de maximaal toegestane bestandsgrootte overschrijden. Vertaalbureau Snelvertaler maakt daarom gebruik van een FTP-server om ook complexe bestanden zonder problemen te kunnen verzenden en ontvangen. Neem contact met ons op om te weten te komen hoe u ons uw grote bestanden kunt bezorgen.

Eenvoudige afhandeling

Bij vertaalbureau Snelvertaler draait alles om betrouwbaarheid, snelheid en kwaliteit. Onze projectmanagers zijn niet alleen zeer goed opgeleid, maar doen er ook alles aan om de klant tevreden te stellen. Wij beantwoorden alle aanvragen in korte tijd. Zo zorgen wij dat u uw planning niet hoeft aan te passen en snel beslissingen kunt maken. Als u wilt weten waar vertaalbureau Snelvertaler bij u in de buurt gevestigd is, bezoek dan onze contactpagina.

2019-12-06T12:24:03.1840143Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Contacteer ons op 03/547 01 70

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.