Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen voor de microbiologie

Foto van Melanie.

Contacteer een van onze project managers voor een vrijblijvende offerte!

Wij kunnen alle documenten voor microbiologie vertalen, van handleidingen van technische apparatuur tot lokalisatie van gespecialiseerde software en zeer technische wetenschappelijke werkstukken. Als u wilt dat de beste vertalers aan uw teksten werken, bent u ‘bij ons aan het juiste adres.

Wij gaan in onze databank van 4.200 vertalers op zoek naar de professional die het beste bij uw project past.

Onze projectmanagers zorgen bovendien voor het terminologiebeheer, waardoor we consistentie kunnen garanderen voor al uw vertalingen. Dankzij dit proces kunnen we u soms zelfs kortingen aanbieden als er herhalingen in uw documenten voorkomen.

Moedertaalsprekers met kennis over microbiologie

Ons netwerk bestaat uit vertalers die niet alleen een uitstekende talenkennis hebben: ze zijn moedertaalsprekers van uw doeltaal en zijn ook deskundig in meer dan één vakgebied. Daarom hebben wij vertalers beschikbaar met een opleiding en professionele ervaring in de microbiologie. Hun opleiding kan gelijk welke van deze kennisgebieden bevatten:

Vertouw op onze kennis en sta ons toe u te helpen met uw documenten over microbiologie. We kijken uit naar uw telefoontje of e-mail. In de meeste gevallen ontvangt u van ons binnen het uur een vrijblijvende offerte.

2019-12-12T09:10:34.9660313Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.