Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertaling van menu's!

Is het paprika, peperoni of pepperoni? - Het belang van details!

Menukaart

Heeft u een vertaling nodig van uw menukaart? Contacteer ons zo snel mogelijk!

Menu's vertalen is een van de moeilijkste opgaven voor een vertaler. Naast linguïstische vaardigheid moet een vertaler ook weten welke subtiliteiten eigen zijn aan het land. Hebt u in Zwitserland ooit al eens gedacht dat u een pizza pepperoni besteld had, maar kreeg u een pizza met alleen maar "peperonis" of paprika's erop?

Misschien hebt u er ook al eens één in Engeland besteld en kreeg u een pizza met pikante salami. Zulke subtiele details kunnen een groot verschil maken. Wij vertalen uw menu zodat uw gasten en klanten zeker weten wat ze mogen verwachten.

Correct vertaalde menu's in meer dan 150 talen

Organiseert u een groot evenement, feestmaal of galadiner met internationale gasten? Wij kunnen uw menu's naar verschillende talen vertalen zodat al uw gasten hun keuze gemakkelijk kunnen maken.

In ons talenaanbod zult u zien dat we naast de frequent aangevraagde talen ook andere opties aanbieden zoals Urdu of Hindi.

Onze vertalers - het gaat om kwaliteit

Voor uw menu kiezen we alleen maar moedertaalsprekers die naast een academische talenopleiding ook expert zijn in de culinaire kunsten. Moedertaalsprekers zijn sowieso meer vertrouwd met de linguïstische nuances van hun taal dan niet-moedertaalsprekers. Dat is de enige manier waarop we u kunnen garanderen dat uw menu perfect vertaald wordt.

Onze projectmanagers

Norman

Onze projectmanagers kijken ernaar uit om met u samen te werken! Bel onsof stuur ons een e-mail.

Bij Snelvertaler zorgen onze ervaren projectmanagers voor uw vertaling tijdens het hele proces, van voorbereiding tot nabewerking. Ze staan altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en dienen als tussenpersoon tussen u en de vertaler. Ze staan ook in voor de selectie van de juiste vertaler voor uw project. Hierbij houden ze rekening met de verschillende vakgebieden die wij aanbieden.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!

2019-12-12T07:55:40.4196216Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Loubna een e‑mail
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.