Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

MEERTALIGE VERTALINGEN

Alle talen, alle onderwerpen

Wereldkaart

Wij werken samen met vertalers van over de hele wereld.

Veel van onze klanten zijn actief in heel Europa, waardoor we geregeld documenten naar verschillende talen tegelijk vertalen. We hebben voor elke taal ervaren vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Wat het onderwerp van uw tekst dus ook is, onze vertalers, die naar hun moedertaal vertalen, zullen u voorzien van een professionele en kwaliteitsvolle vertaling. Hoewel bij Snelvertaler kwaliteit voorop staat, bieden we onze diensten ook graag aan tegen een scherpe prijs. Daarnaast zijn we met de duizenden vertalers die we tot onze beschikking hebben, één van de snelste vertaalbureaus. We voorzien vertalingen van en naar bijna elke talencombinatie.

Prijzen en gratis offerte

Mail ons uw teksten als u meer dan één document heeft of upload uw tekst aan de rechterzijde van deze pagina als u één document heeft. Uw persoonlijke projectmanager zal het hoe dan ook bekijken en zijn/haar best doen om u binnen het uur op werkdagen een prijs en leveringstermijn te geven. Eenmaal we uw akkoord hebben om te starten, begint het vertaalproces. We kunnen korte documenten vaak nog dezelfde werkdag terugbezorgen.

Enkele meertalige klanten van ons

Broodmixen

Een lekker brood!

Wilt u de ingrediëntenlijst van uw product laten vertalen naar verschillende talen: dat kan!

Een van de vaste klanten van Snelvertaler is de grootste producent van broodverbeteraars, broodmixen en antikleefmiddelen. Zij exporteren al jarenlang hun producten naar Europa, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Daarom hebben ze vaak vertalingen van onder meer hun etiketten nodig in veel talen. Bij één van de projecten moest een vertaling gemaakt worden naar de volgende 21 talen: Arabisch, Bulgaars, Chinees, Tsjechisch, Deens, Ests, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hongaars, Italiaans, Lets, Litouws, Noors, Pools, Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans en Zweeds. We hebben een vast team van projectmanagers dat ter beschikking staat van die klant en altijd up-to-date is van zijn wensen. We hanteren ook een vast tarief voor die klant, waardoor we nog sneller met de vertaling van start kunnen gaan.

Verkoopteksten

Vertalingen van catalogus.

Onze projectmanagers stellen graag een offerte op om uw catalogus te (laten) vertalen.

Een andere tevreden klant is een internationaal marketingbureau dat ons al jaren inschakelt voor meertalige projecten. Enkele talen waarnaar vaak vertaald wordt voor die klant zijn Vlaams, Engels, Duits, Frans (voor Frankrijk), Frans (voor België), Portugees, Noors, Spaans, Italiaans, Zweeds, Turks, Hongaars, Deens, Tsjechisch, Pools en Grieks. Ze hebben vaak korte teksten die heel snel vertaald moeten worden en waarbij er vaak op het laatste moment nog tekst wordt toegevoegd. Wat u ook nodig heeft, wij zijn er om u te helpen en vaak kunnen korte teksten dezelfde dag nog terugbezorgd worden.

Een ontwerp in 26 talen

Vlaggen van onder andere Zuid-Afrika, China en Griekenland.

Wij kunnen u verder helpen met zowat elke taal!

Wij hebben geen enkel probleem om met verschillende talen tegelijkertijd te werken. Dat is namelijk wat we dag in dag uit doen. Onlangs kregen we een telefoontje van een nieuwe klant, een groot designbureau dat een dringende vertaling nodig had naar de volgende 26 talen: Engels, Russisch, Oekraïens, Lets, Litouws, Sloveens, Slowaaks, Kroatisch, Pools, Servisch, Bosnisch, Roemeens, Tsjechisch, Hongaars, Farsi, Arabisch, Fins, Italiaans, Noors, Zweeds, Spaans, Frans, Chinees, Japans, Portugees en Hebreeuws. Door onze grote databank met vertalers, die ook 's avonds en in het weekend werken, vormen korte deadlines zelden een probleem. We zijn er dan ook in geslaagd om de tekst in alle 26 talen binnen een week te leveren.

Meer informatie

Bij Snelvertaler verzorgen we al meer dan 21 jaar vakkundige en uiterst kwaliteitsvolle vertalingen. We zijn erg bekwaam in ons vak, dus wat voor aanvraag u ook heeft, we kunnen u vast wel helpen. Wij verzekeren altijd een snelle levering, aangezien we vertalers van over de hele wereld hebben, die ook tijdens het weekend en 's avonds werken.

Als u nog vragen heeft, zullen onze vriendelijke projectmanagers u graag helpen. We kunnen u vaak onmiddellijk zeggen wat de vertaling zal kosten en hoe snel we de vertaalde tekst kunnen bezorgen. Bel of mail ons nu en u krijgt 10% korting op uw eerste opdracht.

Meertalige Vertalingen

Wij helpen u graag verder met uw meertalige vertaalprojecten. Mail uw tekst naar een van onze vriendelijke projectmanagers voor een offerte.

Vertalingen over de grenzen heen

In deze globaliserende wereld hebben veel bedrijven een document dat in meerdere talen vertaald moet worden. Bij Snelvertaler zorgen onze vakkundige vertalers voor een juiste vertaling in alle talen. Door onze locatie in België hebben we vaak klanten die een vertaling in meerdere talen nodig hebben. Dat is vaak het geval bij gebruikershandleidingen, websites, productbeschrijvingen en ingrediënten, marketingcampagnes, catalogi en medische vragenlijsten. Die meertalige vertalingen worden dan gebruikt in verschillende Europese landen.

Topvertalers

In elke taalcombinatie hebben we tientallen vertalers, elk met een grondige kennis in een gespecialiseerd onderwerp. Of het nu gaat om een zeer technische gebruikershandleiding, een gedetailleerde medische vragenlijst of een algemene marketingtekst, we selecteren de vertaler die het meeste kennis heeft over het onderwerp van de tekst. Daardoor kunnen we steeds weer een kwaliteitsvolle vertaling verzekeren. Daarnaast vertaalt elke vertaler uitsluitend in zijn of haar moedertaal, waardoor we een juist gebruik van de terminologie en grammatica kunnen verzekeren.

Snel

Zodra we uw document ontvangen hebben, gaat het proces erg snel en binnen het uur heeft u gewoonlijk al een offerte in uw inbox. Eenmaal wij uw schriftelijke toestemming hebben om te starten, sturen wij uw document naar de vertalers, die onmiddellijk beginnen te vertalen. Als het om een kort document gaat, kunnen we de vertaling vaak nog dezelfde dag aan u terugbezorgen.

Prijzen

Wij verzorgen uiterst kwaliteitsvolle vertalingen aan zeer scherpe prijzen. Upload uw document aan de rechterzijde van deze pagina om een gratis vrijblijvende offerte te krijgen. Als u meerdere teksten hebt die vertaald moeten worden, stuur ze dan in bijlage via mail. Onze projectmanagers zullen in beide gevallen hun best doen om u binnen het uur van een offerte te voorzien.

2019-12-16T08:28:27.4517613Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.