Medische specialisatie

Medisch vertaalbureau Snelvertaler

Stuur ons een e-mail voor een offerte!

Als gespecialiseerd medisch vertaalbureau weten wij welke vertalers expert zijn in de verschillende deelgebieden van de medische wetenschap. Zij kennen de medische markt en het kiezen van de juiste vertaler is door onze ruime ervaring in dit vakgebied onze specialiteit geworden. In tegenstelling tot gewone vertaalbureaus, maken wij geen gebruik van in-house vertalers. Onze vertalers zijn vaak zelf medische specialisten die vertaler in bijberoep zijn. Deze strategische keuze zorgt voor teksten van hoge kwaliteit met een ongekend lage foutenmarge. Onze medische vertalingen doorstaan elke kwaliteitstest. Indien gewenst, leveren wij ook controlevertalingen (terugvertalingen om de originele vertaling te toetsen). Wij kunnen ons medisch vertaalwerk laten beëdigen of voorzien van een verklaring door de vertaler.

Snel meer informatie?

Neem dan contact op met onze projectmanagers. Zij vertellen u graag meer over het vertaalwerk dat wij verzorgen voor ziekenhuizen, medische instellingen en de farmaceutische sector.

Ons telefoonnummer vindt u in het menu. Voor medische vertalingen belt u het best ons kantoor in Amsterdam of u kunt uw tekst ook e-mailen voor een vrijblijvende offerte.

Medische vertalingen

Medische vertalingen zijn doorgaans bestemd voor een professioneel publiek. Wij vertalen echter ook voor een bredere doelgroep. Onze medische vertaalspecialisten hebben ruime ervaring met vertalingen van o.a.:

  • bijsluiters
  • productbeschrijvingen
  • diagnostische documentatie
  • teksten over zorgproducten
  • medische software…

Voor al deze medische vertalingen kunt u terecht bij vertaalbureau Snelvertaler.

Engels is in dit vakgebied de meest gangbare taal. Maar ook andere Europese talen zoals Duits en Frans worden veel gebruikt. Als uw tekst bestemd is voor een breed publiek, heeft u een medisch vertaalbureau nodig dat snel en betrouwbaar vertalingen in verschillende talen kan maken.

Een medisch vertaler van Snelvertaler heeft veelal een aparte opleiding gevolgd, is vertrouwd met de medische vakterminologie en werkt met specifieke vertaaltools die een consequent taalgebruik garanderen.

Tot onze klanten behoren onder meer farmaceutische bedrijven, overheden en zorginstellingen. Wij sturen u per kerende een offerte voor uw medische vertaling. Als u graag referenties wilt, is dat geen enkel probleem. Wij beschikken over een gecontroleerde lijst van klanten die ons medisch vertaalwerk hebben uitbesteed en die akkoord gaan met hun vermelding als referentie.

Ons medisch vertaalteam is, onder andere, gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Cardiologie, chirurgie, dermatologie, dieetleer, embryologie, endoscopie, fysiotherapie, gynaecologie, kaakchirurgie en orthodontie, klinische neurofysiologie, neurochirurgie, neurologie, oncologie, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie e.a.

Bel ons nog vandaag op het nummer 03/547 01 70 en ontvang een vrijblijvende prijsofferte binnen het uur.

2016-06-02T10:15:37.0703813Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.