Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel, ervaren en voordelig

Professionele vertalingen voor de medische technologie

Of u nu bouwinstructies, gebruikershandleidingen of medische software moet laten vertalen, wij zijn de perfecte partner voor u! Onze moedertaalsprekers vertalen uw documenten van en naar 150 talen.

Om u ervan te verzekeren dat de inhoud van de vertaling nauwkeurig wordt overgebracht, wijzen wij het project toe aan vertalers die naast hun academische vertaalopleiding ook uitgebreide kennis hebben over het relevante vakgebied. Wij werken samen met opgeleide taalspecialisten die deskundigen zijn in de geneeskunde. Daartoe behoren ook specialisten met kennis over beademingsapparaten en adembeschermingstoestellen.

Het zijn bovendien moedertaalsprekers van uw doeltaal, dus ze begrijpen hoe de medische terminologie vertaald moet worden zodat uw documenten gemakkelijk te begrijpen zijn.

Stuur ons de tekst die u wilt laten vertalen via e-mail of via ons offerteformulier en ontvang een vrijblijvende offerte.

Onze projectmanagers beantwoorden uw vragen graag, zowel voor, tijdens als na de samenwerking. Bel ons. We kijk ernaar uit om met u samen te werken!

2020-01-17T17:10:56.8331438Z
Simon Bombey
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Simon een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATA
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.