Snel
vertaler
Snel, ervaren en voordelig
Snel
Snel, ervaren en voordelig

Medische informatiekunde: professionele vertalingen

Vertaling zonder verlies van uw gegevens

Bent u op zoek naar een vertaler voor onderwerpen die te maken hebben met medische informatiekunde? Wanneer uw teksten vertaald worden, is het belangrijk dat de inhoud niet verloren gaat bij de systematische voorziening en verwerking van de medische gegevens.

Daarom zijn onze vertalers specialisten die bovenop hun opleiding ook de bekwaamheid hebben om technische teksten correct en volgens de context te vertalen. Via ons ontvangt u professionele vertalingen, specifiek voor uw onderwerp, die snel en foutloos zijn, zowel op vlak van vorm als taal.

Onze vertalers

Onze vertalers zijn specialisten die kennis hebben over zowel computerwetenschappen als de medische sector. Zoals te verwachten valt, zorgen wij ervoor dat er rekening gehouden wordt met de moedertaal van de vertaler wanneer we een gepaste vertaler selecteren voor uw project.

Onze zakelijke klanten

Farmaceutische bedrijven, teams die werken aan gespecialiseerde onderzoeksprojecten, artsen en patiëntvertegenwoordigers behoren tot onze klanten binnen het vakgebied medische informatiekunde. De gegevens die door deskundigen op gebied van medische informatiekunde geleverd worden, kunt u best aan ons toevertrouwen. De vertrouwelijkheid en nauwkeurigheid van uw gegevens zijn onze voornaamste prioriteiten.

Contacteer ons telefonisch of via e-mail voor een vrijblijvende offerte.

2016-08-22T13:52:25.3813526Z
Loubna Bekkaoui
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 50 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.